Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Jimmy's

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Jimmy's Popcorn & Nacho's: de ultieme snack voor bij de film

Voor eenieder die zijn gasten, klanten of medewerkers wil trakteren op een smakelijke, kwalitatieve snack, biedt Jimmy's Popcorn een breed assortiment aan opties. Dit gaat van klassieke smaken tot innovatieve combinaties, waaronder zelfs popcorn met tabasco, met toffee of met chocolade! Jimmy's Popcorn staat garant voor een hoogwaardige snackervaring. U kunt het verkrijgen in uiteenlopende formaten. Er zijn bijvoorbeeld de Jimmy’s Popcorn-uitdeelzakjes of u geeft de voorkeur aan een grote Jimmy’s Popcorn-emmer. Goed om te weten is dat u ook kunt kiezen voor de nacho's van dit merk.

Jimmy's Popcorn: een wereld van smaken

Jimmy's Popcorn biedt een uitgebreide selectie aan smaken. Naast de klassieke zoete en zoute popcorn van dit merk doet ook Jimmy's Popcorn Zoet-Zout het erg goed. Deze popcorn kan kant-en-klaar worden geleverd, bijvoorbeeld in de Jimmy’s Popcorn-uitdeelzakjes, of u dient zelf nog de Jimmy's Popcorn in de magnetron te stoppen. Naast de klassieke smaken behoren ook bijzondere smakencombinaties tot de mogelijkheden, zoals popcorn met tabasco, met melkchocolade, met witte chocolade of met yoghurt, framboos én witte chocolade. Het is een favoriet onder filmliefhebbers, maar het kan zeker nog veel meer harten begeren. De Jimmy’s Popcorn-uitdeelzakjes zijn bijvoorbeeld ideaal voor evenementen, vergaderingen of als een attentie in de bedrijfskantine.

Duurzame en lekkere snacks voor bij de film

Kiezen voor Jimmy’s Popcorn is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit familiebedrijf zet zich al drie generaties lang in voor het produceren van hoogwaardige snacks. Men heeft een duidelijke focus op duurzame productieprocessen en het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De Jimmy’s Popcorn-emmer is een perfect voorbeeld van hun inzet voor duurzaamheid. Het is slechts een van de vele hersluitbare verpakkingen die zowel praktisch als milieubewust zijn.

Heerlijke nacho's en dipsauzen

Naast hun befaamde popcorn biedt Jimmy's ook een verrukkelijke lijn van nacho's en dipsauzen die elke snackervaring naar een hoger niveau tillen. De Jimmy's Nacho's zijn beschikbaar in diverse smaken en verpakkingen, perfect afgestemd op de behoeften van professionals die hun klanten of gasten willen voorzien van een kwalitatieve, smaakvolle snack. Of het nu gaat om een knapperige traktatie voor in de bioscoop, een smaakvolle toevoeging aan uw horeca-aanbod of eerder een hartige snack in de bedrijfskantine, de Jimmy's Nacho's staan garant voor heel wat buikpret. De to-go trays zijn dan weer ideaal voor events. De heerlijke dipsauzen, bijvoorbeeld met kaas of guacamole, zijn ook apart te verkrijgen. Op zoek naar nog meer keuzemogelijkheden? Geen zorgen! Er zijn nog heel wat andere goede merken die te overwegen zijn, zoals:

"