Onze andere webshops

Candybars

Foto-tabel Lijst

1-12 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grootverpakking candybars kopen bij 4UStore

Candybars laten zich typeren door hun heerlijke vulling, waarbij biscuit, nougat, fruit, hazelnoten en karamel graag ten tonele verschijnen. Toch zijn er ook snoeprepen met andere knotsgekke vullingen. Volgens sommigen is het net dat wat deze snoeprepen zo bijzonder maakt, terwijl anderen vooral het chocolade omhulsel de hemel in prijzen. Wat er ook van moge zijn, snoeprepen horen in elke kantine aanwezig te zijn. Bij 4UStore kan je zowel de bekende als de minder bekende candybars kopen. Hiernaast kan je bij ons ook mini candybars kopen. Dit alles in grootverpakkingen, speciaal voor zakelijke klanten.

Tientallen soorten candybars kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je een uitgebreid assortiment candybars. Het gaat om grootverpakkingen van diverse merken en producenten. In de eerste plaats zijn er de candybars van het bedrijf Mars Incorporated. Het gaat hierbij niet alleen om de candybar Mars, maar ook om alle andere snoeprepen van deze producent. Denk onder andere aan Balisto, Bounty en Milky Way. Daarnaast verkopen wij ook de snoeprepen van Nestlé. Ook hier gaat het om bekende snoeprepen zoals Nuts, KitKat en Bros. Tot slot vind je bij 4UStore ook minder bekende snoeprepen die zeker niet aan kwaliteit hoeven in te boeten. Zoals wel vaker hebben ze daarentegen een aangenaam prijskaartje.

Mini candybars kopen bij 4UStore

Snoeprepen zijn ideaal als snack tussendoor en helpen de honger te stillen. Omdat ze niet altijd even gezond zijn, verkiezen sommigen kleinere porties. Daarom kan je bij 4UStore ook mini candybars kopen. Ook deze mini candybars zijn verkrijgbaar van verschillende producenten. Het hoeft daarbij niet altijd om kleine verpakkingen te gaan, want soms zijn mini candybars gewoon ideaal om te delen. En vergeet niet: hoewel het om mini candybars gaat, koop je ze bij 4UStore in extra grote hoeveelheden en aan extra voordelige prijzen.

Andere snoepproducten kopen bij 4UStore

Bij 4UStore ben je niet alleen aan het juiste adres om candybars te kopen. Als groothandel in snoepproducten vind je bij ons ook diverse andere soorten chocolade en snoep. Bekijk daarom zeker ook volgende productpagina’s: