Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Melk chocolade

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Melkchocolade-tabletten kopen bij 4UStore

Een melkchocolade-reep is eigenlijk een reep pure chocolade waaraan melkpoeder is toegevoegd. Hierdoor is een melkchocolade-reep in principe niet geschikt voor veganisten. Er bestaat echter ook vegan melkchocola. Daarbij gebruikt men alternatieven voor koeienmelk, zoals sojamelk en kokosmelk. Afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte cacao en de kwaliteit van de toevoegingen zijn er zowel smaak- als kwaliteitsverschillen. Er bestaan ook bijzondere varianten op de klassieke melkchocolade-reepjes, waarbij er bijvoorbeeld nougat, aardbei, yoghurt, hazelnoten, karamel of zeezout is toegevoegd. Al deze melkchocolade-tabletten zijn bij ons te verkrijgen.

Melkchocolade-reepjes: lekker om er zo van te genieten en lekker in desserts

Een melkchocolade-reep is ideaal om er zo van te genieten. Het is lekker als tussendoortje. Net daarom brengen producenten steeds vaker bijzondere melkchocolade-tabletten op de markt. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Milka, dat zelfs melkchocolade-tabletten met LU-koeken of met Daim-snoepjes op de markt heeft gebracht.

Hoewel een melkchocolade-reep heerlijk is om er zo van te genieten, moet u wel weten dat ze over het algemeen erg gesuikerd zijn. Hierdoor is een melkchocolade-reep over het algemeen ongezonder dan pure chocolade. Een melkchocolade-reep is daarnaast ideaal om toe te voegen aan zoete desserts. Daarbij kan er ook worden gekozen voor een combinatie van melkchocola en pure chocolade. De chocoladesmaak is dan wat minder intens dan wanneer u enkel pure chocolade zou gebruiken, terwijl uw dessert toch wat minder suikers bevat.

Chocolade van uiteenlopende merken

Indien u op zoek bent naar een melkchocolade-reep bent u hier aan het juiste adres. Wij verkopen melkchocolade-tabletten van diverse merken als Cadbury, Milka, Ritter Sport, Toblerone, Tony's Chocolonely en Verkade. Uiteraard kunt u niet alleen voor uw melkchocolade-tabletten bij ons terecht. Wij verkopen namelijk ook witte chocolade en pure chocolade, net als chocoladesnoep, chocoladedesserts, paaseieren en dergelijke meer. Op de onderstaande pagina's ontdekt u deze en andere chocoladeproducten van de meest uiteenlopende producenten.