Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bekers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Disposable bekers voor horeca en kantines

Disposable bekers, ook wel wegwerp bekers genoemd, bieden in veel situaties een praktische oplossing. Het is ideaal voor een snelle koffie onderweg of voor een verfrissend drankje tijdens een event. U hoeft ze niet af te wassen en u biedt uw klanten de vrijheid die ze wensen. Veel mensen denken dat ze geen wegwerpbekers meer mogen gebruiken, maar dat is niet (helemaal) waar. Onder een aantal voorwaarden mogen zelfs plastic wegwerpbekers nog altijd worden gebruikt.

Diverse soorten wegwerpbekers voor elke gelegenheid

Wegwerp bekers komen in een verscheidenheid aan materialen en formaten. Hierdoor zijn ze ook voor diverse toepassingen geschikt. Kartonnen disposable bekers zijn bijvoorbeeld ideaal voor koffie of thee. Plastic wegwerp bekers worden vaak gebruikt voor koude dranken, bijvoorbeeld water en frisdrank. Voor smoothies of milkshakes gebruikt u dan weer grote wegwerp bekers. Daarnaast zijn wegwerp soepbekers een goede keuze voor gebruik in soepautomaten. Voor ijsliefhebbers bestaan er speciale ijsbekers en voor automaten bieden we ook passende koffiebekers aan. Voor verschillende van onze wegwerpbekers zijn ook deksels te verkrijgen. Dit geldt zowel voor de plastic disposable bekers als de wegwerpbekers zonder plastic.

Wegwerp bekers: verboden of toegestaan?

In sommige gevallen mogen geen wegwerpbekers meer worden gebruikt. Het gaat dan over plastic wegwerpbekers die worden gebruikt bij afhaal- en bezorgdiensten. Zij moeten wegwerpbekers zonder plastic gebruiken, bijvoorbeeld kartonnen wegwerp bekers. Ook kartonnen koffiebekers met een laagje plastic vallen onder het verbod. Zelfs als klanten op uw locatie drinken mag u geen plastic disposable bekers meer gebruiken. Het verbod geldt eveneens voor bioplastic. Het gebruik van herbruikbare alternatieven is aan te raden. In bepaalde gevallen mag u toch nog plastic wegwerp bekers gebruiken, bijvoorbeeld bij evenementen. Hieraan zijn dan strenge regels verbonden. U moet de materialen bijvoorbeeld weer inzamelen voor hoogwaardige recycling. Hieronder vindt u een aantal goede alternatieven voor wegwerp bekers die verboden zijn.

"