Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bestek

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Biologisch afbreekbaar bestek kopen bij 4UStore

De Europese SUP-richtlijn verbiedt het gebruik van bepaalde wegwerpproducten, waaronder ook plastic bestek. Niet alleen omdat er voor plastic aardolie en andere vieze grondstoffen worden gebruikt, maar ook omdat plastic niet biologisch afbreekbaar is en nog lange tijd schade kan aanrichten als het in de natuur terechtkomt. Met biologisch afbreekbaar bestek kiest u voor een uitstekend alternatief. Biologisch afbreekbaar bestek breekt gewoon af als het in de natuur terechtkomt en voorkomt dat er microplastics in de voedselketen terechtkomen. Voor biologisch afbreekbaar bestek kan men verschillende grondstoffen gebruiken. Houten bestek is bijvoorbeeld een populaire keuze, maar er zijn ook alternatieven voor houten vorkjes en houten messen.

Houten bestek kopen bij 4UStore

In deze webshop verkopen wij onder meer het houten bestek van Biodore, gaande van houten vorkjes tot houten messen. Deze houten vorkjes en houten messen zijn gemaakt op basis van hout uit FSC-gecertificeerde bossen. Het gaat om duurzaam beheerde bossen waarbij er aandacht gaat naar een gezond bosecosysteem, waarbij dieren kansen krijgen. In Congo draagt de FSC-boscertificering onder andere bij aan de instandhouding van mensapen, terwijl het in Vlaanderen kansen biedt aan de nachtzwaluw. Wij verkopen verschillende soorten biologisch afbreekbaar bestek, waaronder houten vorkjes, houten messen en houten lepels. Bij ons vindt u ook andere duurzame disposables van onder meer Biodore.

Alternatieven voor het houten bestek van Biodore

Als het gaat over biologisch afbreekbaar bestek, hoeft u zich zeker niet te laten beperken tot houten bestek. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor biologisch afbreekbaar bestek op basis van bamboe, papier of suikerrietpulp. Het gaat stuk voor stuk om duurzame materialen die op een natuurlijke manier afbreken in de natuur, zonder schade te berokkenen aan de omgeving en de dieren die er leven. Wij verkopen al dit bestek in verschillende soorten en maten, gaande van kleine fritesvorkjes tot extra stevige houten messen die u in de kantine kunt gebruiken.

Biologisch afbreekbare disposables kopen bij 4UStore

Bij 4Ustore vindt u niet alleen houten bestek en ander biologisch afbreekbaar bestek, maar verkopen we ook nog heel wat andere soorten biologisch afbreekbare disposables. Denk daarbij aan biologisch afbreekbare borden en menubakjes, maar ook aan schaaltjes, puntzakken en soepkommen. We verkopen zelfs biologisch afbreekbare afvalzakken, roerstaafjes, draagtrays en sauscups. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal verantwoorde producten waarvan wij denken dat u ze interessant zult vinden.

"