Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
  1. Kartonnen borden (3)
Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 8
    58
Merk
  1. Biodore (1)
  2. Depa (2)
Materiaal
  1. Karton (2)
Soort
  1. Borden (1)
Keurmerk
  1. FSC-keurmerk (1)

Borden

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Onze plastic borden zijn stevig en besparen u bergen afwas. Superhandig om mee te nemen wanneer u met de auto op vakantie gaat. Ze nemen namelijk vrijwel geen plaats in. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden geleverd per 100 stuks. Ook is er een variant te verkrijgen met sausvakken. Op zoek naar een plastic soepkom. Ook deze vindt u in het assortiment. 

De voordelen van plastic borden

Niet alleen zijn plastic borden en disposables zeer handig, bovendien hebben ze ook heel wat onmiskenbare voordelen. Alleen al daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan plastic borden opgenomen in deze webwinkel. Zoals steeds leveren wij grote hoeveelheden voor uiterst scherpe prijzen – en dat allemaal in verschillende formaten en uitvoeringen.

Laat bergen afwas links liggen

Een feestje of barbecue mag dan wel heel leuk en amusant zijn, maar de afwasberg nadien is het in feite allesbehalve. Het is een echte domper op de feestvreugde, en ,alhoewel anderen soms fatsoenlijk anders durven beweren, zelden echt een gezellige bedoening. De bergen afwas stapelen zich dan ook veel te snel op en kunnen abnormale proporties aannemen. Door gebruik te maken van plastic borden en andere disposables kan je gewoon volledig zorgeloos nagenieten met een hapje en een drankje. Zoals een feestje of barbecue in feite hoort te zijn.

Compact maar stevig

Zoals steeds, kiezen wij enkel en alleen voor de allerbeste en stevigste plastic borden. De plastic borden opgenomen in ons assortiment zijn dan ook uiterst stevig én gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn ze heel compact, waardoor ze maar weinig plaats in beslag nemen. Dat is niet alleen handig om het op te bergen, maar ook voor het transporteren en voor de verzending naar u toe.

Scherven brengen zelden geluk

Een ander voordeel is dan weer dat plastic borden uiteraard niet kunnen breken. Alhoewel men soms wel eens durft te beweren dat scherven geluk brengen, kunnen wij alvast tientallen voorbeelden opnoemen van waar het feestje op die manier volledig in het honderd liep. En zelfs al komt het niet tot een snede of ander ongeval, alleen al de hoge kostprijs van het servies en het vele opkuiswerk (scherven verspreiden zich al vliegensvlug tot de kleinste hoeken en kiertjes) moeten je duidelijk maken dat je maar beter jouw kostbaar servies inruilt voor handige, stevige en compacte plastic borden.

Verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen

Als we praktisch zeggen, dan bedoelen we ook echt praktisch. Bij ons daarom geen standaard plastic borden die heel vaak allesbehalve handig zijn, maar diverse en aangepaste borden die perfect moeten aansluiten bij jouw festiviteiten. Onze ronde plastic borden zijn bijvoorbeeld voorzien van een verhoging langs de rand om te vermijden dat het voedsel of de hapjes maar al te snel van het bord zouden vallen. Zeker wanneer er al eens iets gedronken wordt kan dat laatste zeker tellen. Bovendien hebben wij ook bijvoorbeeld plasticborden beschikbaar bestaande uit verschillende vakken, waarbij bijvoorbeeld een vak voorbehouden kan worden voor de saus, een ander voor het vlees en een ander voor de groentjes. Een ideale bordindeling tot gevolg – zelfs nog praktischer dan jouw kostbaar servies. De voordelen van plastic borden zijn duidelijk niet te onderschatten.

Combineer onze borden met de plastic champagneglazen voor een echt feestmaal!