Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 13
    65
Merk
  1. Depa (2)
Materiaal
  1. Karton (1)
Soort
  1. Borden (1)
Keurmerk
  1. FSC-keurmerk (1)

Kartonnen borden

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Papieren bordjes kopen bij 4UStore

De papieren bordjes vind je bij 4UStore in twee verschillende maten, met name deze met een diameter van 23 en 18 centimeter. Elk hebben ze dan ook hun eigen doel. Wat ze wel gemeen hebben? Hun stevigheid, hun compact formaat en hun extra grote hoeveelheden. Ze komen immers steeds per vijf pakken van vijfhonderd stuks. Meer papieren bordjes nodig? Dan geniet je zoals steeds van onze extra voordelige staffelkorting.

Papieren bordjes kopen met diameter 18 centimeter

Deze kleinere kartonnen bordjes met diameter 18 centimeter zijn ideaal voor het serveren van een lunch. Ze voelen heel stevig en werden zo ontworpen dat de voedingswaren ook niet van het bord schuiven kunnen. Het kan zelfs gebruikt worden voor vette gerechten, want de papieren bordjes werden ook nog eens voorzien van een speciale coating waardoor het vetvrij blijft. Hierdoor zijn de papieren bordjes met diameter 18 centimeter ook ideaal voor het serveren van een slice overheerlijke pizza.

Tijdens events gaan dergelijke papieren bordjes dan ook vlot over de toonbank. Uiteraard heeft dit alles te maken met de veiligheid: kartonnen bordjes zorgen niet voor scherven, terwijl ze ook nog eens heel goedkoop zijn. Het feit dat ze ook zo compact zijn en in extra grote hoeveelheden komen, speelt daar uiteraard ook een rol in. En na gebruik? Dan hoef je de papieren bordjes niet eens af te wassen.  

Papieren bordjes kopen met diameter 23 centimeter

De papieren bordjes met een diameter van 23 centimeter zijn een stuk groter maar hebben verder dezelfde eigenschappen als hun kleinere broertjes. In de praktijk worden deze papieren bordjes vooral gebruikt voor het serveren van avondmaaltijden. Vooral op tuinfeestjes en barbecues zien we ze vaak verschijnen, terwijl deze borden voor een kleine snelle hap dan weer te groot zijn. Toch zijn deze grote papieren bordjes voor alle gerechten geschikt, ongeacht of het nu gaat om warme of koude maaltijden, desserts, sauzen of vette gerechten.