Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Plastic Borrelglas Met Voet (1)

Plastic borrelglazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Borrelglazen kopen bij 4UStore

Een sterker drankje kan je natuurlijk niet uit een klassiek glas drinken. Een volume van 40 milliliter lijkt bij dranken zoals whisky dan ook al meer dan te volstaan. Bij 4UStore vind je daarom ook een ruim aanbod aan borrelglazen. Het gaat hierbij om plastic borrelglaasjes die speciaal werden aangepast aan sterkedranken. Niet alleen op vlak van volume, maar ook wat de andere eigenschappen betreft.

Waarvoor worden de plastic borrelglaasjes gebruikt?

Deze plastic borrelglaasjes gebruikt men voor het serveren van sterkedranken en shotjes. Denk bijvoorbeeld aan whisky, rum en likeur. Dit voornamelijk bij grotere events zoals festivals, feestjes en in het uitgaansleven. Toch zijn de plastic borrelglaasjes ook op kerstmarkten en evenementen terug te vinden waar het er kalmer aan toe gaat.

Plastic borrelglaasjes verhogen de veiligheid

Een eerste vraag die je jezelf kan stellen is: “Waarom zou je überhaupt kiezen voor plastic borrelglaasjes?” Wanneer het op sterkedrank aankomt zijn we nu eenmaal heel stijlvol. Toch zijn klassieke borrelglazen soms niet aangewezen. Denk bijvoorbeeld aan events waarbij alcohol al eens voor ongelukken kan zorgen. Er zijn al vaker feestvierders in gebroken glazen gestapt, met alle gevolgen van dien. Naast veiligheid hebben plastic borrelglaasjes bovendien nog een aantal andere voordelen te bieden, die je hieronder lezen mag.

Voordelen van plastic borrelglaasjes

De plastic borrelglaasjes van 4UStore hebben veiligheid als eerste ontegensprekelijk voordeel. Toch zijn er nog een aantal andere voordelen benoembaar. Het gaat om voordelen die we ook bij onze andere plastic glazen terug zien komen. Zo ogen onze plastic borrelglaasjes heel stijlvol en lijken ze bijna op echte borrelglazen. Hiernaast zijn ze heerlijk functioneel, hebben ze een beperkt gewicht en kan je de plastic borrelglaasjes eenvoudig stapelen. Onze extra voordelige staffelkorting maken ze bovendien ook nog eens uiterst voordelig. Tot slot kan je de plastic borrelglaasjes naar keuze hergebruiken of louter ter enkele consumptie aanbieden. Uiteraard is dit een financiële, economische, ecologische en organisatorische afweging die je als organisator zelf dient te maken.