Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Draagtrays

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Draagtray voor bekers kopen bij 4UStore

Disposable bekers hebben een aantal voordelen te bieden. Daar hebben we het in deze webwinkel al vaker over gehad. Onder andere de toevoeging van horizontale gripbelijning verhoogt het draaggemak van disposable bierbekers. Toch loopt het ook dan tegen een aantal beperkingen aan. We kunnen natuurlijk geen zes bekers dragen. Daarvoor gebruik je dan ook een draagtray voor bekers. Dat is eigenlijk een bekerhouder waarmee je eenvoudig verschillende bekers kan dragen. Zo’n draagtray voor bekers is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en dit op basis van uiteenlopende materialen. Wij van 4UStore leggen een en ander voor jou uit.

De voordelen van een draagtray voor bekers

Een draagtray voor bekers kent een sterke vormgeving waardoor navigeren door een drukke massa veel eenvoudiger wordt. En zo hoef je geen bier te verspillen. De draagtray voor bekers kan dan ook worden gebruikt voor de bediening van klanten, maar eveneens om klanten bestellingen mee te geven. Dan hoeft slechts één klant voor al z’n vrienden aan te schuiven en is de rij een stuk korter. Zo hoeft de rij potentiële klanten niet af te schrikken. Of zo hoef jij geen tweede bar te openen, met oplopende personeelskosten als pijnlijk gevolg. Een draagtray voor bekers is met andere woorden niet alleen handig maar ook economisch een slimme keuze. En daar weten wij natuurlijk alles van. Want zoals steeds mag je ook bij onze draagtray voor bekers rekenen op een mooie staffelkorting.

Welke draagtray voor bekers kopen?

De draagtray voor bekers is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De goedkoopste variant is de kartonnen draagtray voor bekers. De kartonnen draagtray voor bekers is ideaal om meteen enkele bekers tot bij de klant te brengen. Je kan het onder andere gebruiken indien klanten vooraf betaalden of bij bediening op drukke events. Hiernaast kan je ook een plastic draagtray voor bekers bestellen die voorzien is van een gleuf. Zo’n plastic draagtray voor bekers is ideaal om de klant meteen ook zijn muntgeld mee te geven en zo de wachttijd te beperken. Ook kan je de gleuf gebruiken om drinkbenodigdheden mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan melkcups bij het verkopen van koffie.

"