Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Snackvorkjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Frietvorkjes kopen bij 4UStore

In onze lijn disposables kan je ook frietvorkjes kopen. Het gaat om plastic vorkjes die speciaal op de markt werden gebracht voor snackbars of frituren die patat serveren. Deze frietvorkjes hebben drie tanden en zijn hierdoor voldoende stevig voor het verorberen van frietjes. Een vierde tand is in zo’n geval dan ook niet noodzakelijk, waardoor friet vorkjes met hun beperkte afmetingen ook een stuk goedkoper zijn. Bij ons is dat al helemaal waar omdat je de frietvorkjes bovendien ook nog eens met een fikse staffelkorting kopen kan. Hieronder lichten we het assortiment frietvorkjes voor jou toe.

Plastic vorkjes in uiteenlopende stijlen en kleuren

Bij 4UStore kan je witte, zwarte en gekleurde frietvorkjes kopen. De witte frietvorkjes zijn heel goedkoop en ogen zowel modern als hygiënisch. De witte frietvorkjes worden vaak aan consumenten meegegeven en zijn ideaal voor afhaalmaaltijden. De zwarte friet vorkjes zien we dan weer vaker op locatie gebruikt worden. Ze zijn heel stijlvol en ogen altijd mooi. Ook kan je bij ons drietands frietvorkjes verkrijgen in een assortiverpakking. Het gaat om heel goedkope frietvorkjes, onder andere te danken aan hun beperkte afmetingen, die desondanks toch heel stevig wezen. Deze friet vorkjes komen in een assortiverpakking en dit met de kleuren wit, geel blauw, groen en rood.

Ook verkrijgbaar met snijrand

Bij 4UStore kan je ook frietvorkjes kopen die voorzien zijn van een snijrand. Zo’n snijrand kan je natuurlijk niet gebruiken om een steak te verorberen, maar voor het snijden van een frikandel of een bitterbal is het wel geschikt. Het voordeel van friet vorkjes met een snijrand is natuurlijk dat je maar één disposable ter beschikking dient te stellen. Niet alleen is dat een economische keuze, bovendien is dat ook beter voor het milieu. Frietvorkjes met snijrand zijn bij 4UStore verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

"