Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 3
    62
Merk
  1. Biodore (1)
  2. Depa (3)
  3. Ersatz (1)
  4. Merkloos (2)
Materiaal
  1. Karton (1)
Soort
  1. Schalen (2)

Schalen

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Serveerschaal kopen bij 4UStore

Heerlijk eten moet zich ook op een leuke en mooie manier laten serveren. Leuk en mooi volstaat echter nog niet: ook een aantal andere factoren spelen een rol. Zo zijn sommige serveerschalen speciaal ontworpen voor warme of koude hapjes, terwijl anderen niet geschikt zijn voor sausrijke of vettige gerechten. Draag je duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan kies je uiteraard voor de biologisch afbreekbare serveerschaal.

Plastic serveerschaal kopen bij 4UStore

De plastic serveerschaal is een van de goedkopere varianten die bij 4UStore beschikbaar zijn. Het is zowel geschikt voor vaste als vloeibare gerechten en heeft een licht gewicht zonder aan kwaliteit in te boeten. Plastic serveerschalen zijn over het algemeen uitstekend geschikt voor koude gerechten, salades en desserts. Wil je ook warme gerechten gebruiken op een plastic serveerschaal? Dan kan dat, maar let toch maar beter op met de smelttemperatuur van plastic: hete gerechten die net uit de oven komen plaats je maar beter niet meteen op de schaal maar geef je de nodige tijd om af te koelen.

Kartonnen serveerschaal kopen bij 4UStore

Een kartonnen serveerschaal laat meestal creativiteit toe. Zo’n kartonnen schaal is vaak voorzien van verschillende laagjes en biedt een ideale isolatie, waardoor het uitstekend geschikt is voor warme gerechten. Sausrijke gerechten laat je echter maar beter achterwege.

Aluminium serveerschaal kopen bij 4UStore

Een aluminium serveerschaal is sterk, flexibel en heeft een hoge warmtegeleidbaarheid. Het is ook volledig damp- en vochtdicht waardoor ze eveneens ideaal zijn voor vochtige, sausrijke of zelfs vettige gerechten. Ook voor koude gerechten zoals salades is de aluminium serveerschaal echter gewoon geschikt.

Biologisch afbreekbare serveerschaal kopen bij 4UStore

De biologisch afbreekbare serveerschaal werd speciaal ontworpen om duurzaam door het leven te gaan. Zo’n biologisch afbreekbare schaal wordt meestal gemaakt op basis van natuurlijke materialen zoals palmbladen of suikerriet. Ze zijn ideaal voor een ecologisch feestje waar ze het klassiek wegwerpservies moeten vervangen.