Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (6)
Prijs
  1. 41
    77
Merk
  1. Depa (1)
  2. Green Disposables (5)
  3. Merkloos (6)
Verpakking
  1. Friet (6)

Frietbakjes

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Frietbakjes kopen bij 4UStore

Net zoals je een kleine of een grote friet krijgen kan, al dan niet met een vleesje, zijn er ook verschillende soorten frietbakjes. Deze frietbakjes variëren echter niet alleen op basis van hun grootte. Zo zijn er frietbakjes die voorzien zijn van een sausbakje. Echter hebben we bij 4UStore meer dan frietbakjes alleen. Bij 4UStore vind je dan ook diverse snackbakjes om de heerlijkste gerechten in te laten rusten. De frietbakjes en snackbakjes zijn ideaal voor een tuinfeest of barbecue, maar laten zich ook graag in een snackrestaurant gebruiken.

De verschillende soorten frietbakjes

In de eerste plaats moeten we de frietbakjes indelen op basis van hun grootte. Hier zijn kleine, medium en grote verpakkingen mogelijk. Vervolgens maken we een opdeling op basis van de kleur. Zo vind je bij 4UStore zowel witte als zwarte frietbakjes. Hiernaast zijn er ook frietbakjes die enkel ruimte bieden voor de frietjes, terwijl andere frietbakjes ook een sausvakje hebben. Die laatste frietbakjes kan je ook gebruiken voor Julientjes, Rombautjes of andere bijzondere friet- en snackcombinaties.

Snackbakjes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je nu ook snackbakjes kopen. Deze snackbakjes werden speciaal ontworpen voor de heerlijkste gefrituurde snacks. Voor de frikandel is er bijvoorbeeld het snackbakje small A16, waar de frikandel mooi in lijkt te rusten. Nog even afwerken met verse ui en genieten geblazen! Uiteraard hebben we ook nog andere snackbakjes beschikbaar, bijvoorbeeld voor een heerlijke gehaktbal.

Neem ook even een kijkje bij de hamburgerbakjes, menubakjes en de andere snackverpakkingen van 4UStore. Bij 4UStore koop je overigens ook jouw frituurvet, zout & specerijen en snacksauzen. Grote bestelling? Zoals steeds geniet je dan ook van een extra voordelige staffelkorting.