Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 13
    24
Merk
  1. Pepsi (4)
Soort frisdrank
  1. Cola  (1)
Verpakking
  1. Blik (1)

Pepsi

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Blikjes Pepsi kopen bij 4UStore

Pepsi is een koolzuurhoudende frisdrank, een zogeheten cola, van PepsiCo. Het is de voornaamste concurrent van The Coca-Cola Company, een colaproducent waarvan de dranken ook bij ons te verkrijgen zijn. De cola van PepsiCo kwam aan het einde van de negentiende eeuw op de markt, oorspronkelijk nog onder de naam Brad Drink. Pas later kwam er op de blikjes Pepsi te staan. Deze naam is afgeleid van de aandoening dyspepsie, een verstoring van het spijsverteringssysteem dat onder andere winderigheid en gerommel in de buik veroorzaakt. Deze verwijzing is tegenwoordig niet meer zo logisch, maar vroeger was dat wel het geval. Toen werd cola namelijk vooral als geneesmiddel aangeprezen, bijvoorbeeld bij buikklachten.

Online blikjes Pepsi kopen

Bij 4UStore kunt u de blikjes Pepsi kopen. Deze reguliere versie is onder andere gemaakt op basis van koolzuurhoudend water, citroenzuur, suiker en cafeïne. Daarnaast bevat het onder meer fosforzuur, karamel, fructosestroop en diverse smaakstoffen. Niet alleen kunt u bij ons de reguliere blikjes Pepsi verkrijgen, maar ook de blikjes Pepsi Max. De blikjes Pepsi Max bevatten de suikervrije variant op het klassieke drankje van PepsiCo. Het bevat helemaal geen suiker, maar wel een maximum aan smaak. Ook de blikjes Pepsi Max Cherry zijn bij ons te verkrijgen. Ook deze variant bevat geen suiker, maar wel een verfrissend kersenaroma. Het maakt deel uit van het fruitige assortiment van PepsiCo, waartoe onder meer ook Max Lime en Max Lemon behoort.

Voor uw blikjes Pepsi aanbieding na aanbieding scoren

4UStore is een groothandel en zoals u het van een groothandel mag verwachten, hanteren wij extreem scherpe prijzen. Hierdoor kunt u bij ons voor uw blikjes Pepsi Max aanbieding na aanbieding scoren. Bovenop onze scherpe prijzen en onze aanbiedingen die steeds in onze folder verschijnen, kennen we ook staffelkortingen toe. Dit wil zeggen dat u een extra korting krijgt voor grote bestellingen. Dit geldt niet alleen voor onze blikjes Pepsi (Max), maar bijvoorbeeld ook voor onze flessen frisdrank van PepsiCo. Een aantal andere producten waarop onze staffelkorting van toepassing is, ontdekt u op de onderstaande pagina's.

"