Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    15
Merk
  1. Wicky (4)

Wicky

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

De Wicky-drink kopen bij 4UStore

Het Wicky-sap is een limonade die al sinds 1977 wordt verkocht. Zoals vanouds doet men dat nog steeds in de kenmerkende Wicky-drinkpakjes. De Wicky-drinkpakjes zijn kleine pakjes met een inhoud van 200 ml. Deze Wicky-drinkpakjes worden met een rietje geleverd en zijn heel populair bij kinderen. Daarnaast kunt u de Wicky-drink kopen in grote pakken van 1,5 liter. Deze extra grote pakken zijn ideaal voor aan de ontbijttafel. Wij verkopen het Wicky-sap in uiteenlopende verpakkingen en met diverse smaken. Hieronder leest u er meer over.

Kennismaking met het assortiment

In de eerste plaats kunt u de klassiekers onder de Wicky-drink kopen. In de Original-lijn vindt u dan ook lekkere sappen terug op basis van appel, framboos, aardbei, sinaasappel en ander fruit. Als een variant op deze originele lijn is er ook een Zonder Suiker-lijn. Dit Wicky-sap is net zo lekker en bevat bovendien geen toegevoegde suikers. Ook is er de lijn Water met Fruit. Bij deze lijn werd het Wicky-sap met bronwater aangelengd. Dit maakt het minder zoet, terwijl het ook minder zoetstoffen of suikers bevat. Naast sap maakt dit bedrijf nog talloze andere producten, zoals ijsthee, fruitijsjes, zuiveldranken en sportdranken.

Sappen en vruchtendranken voor op school

Vooral de Wicky-drinkpakjes zijn ongelofelijk populair. Deze drinkpakjes bevatten exact een portie lekker sap. Zeker bij kinderen zijn deze pakjes heel geliefd. Voor de schoolgaande jeugd bieden wij bovendien nog heel wat andere kleine pakjes en flesjes aan. Het gaat daarbij niet alleen om sappen, maar bijvoorbeeld ook om melk, chocolademelk en andere zuiveldranken. Op de onderstaande pagina's kunt u er meer over lezen en ontdekt u onze andere lekkere dranken.

"