Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bakken & braden

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Alle benodigdheden voor bakken en braden kopen bij 4UStore

4UStore is een groothandel die onder meer levert aan kantines, snackbars en restaurants. Horecaondernemers rekenen op onze handige oplossingen, zoals onze maaltijdproducten en onze kruiden en specerijen. Wie bakken en braden wil, vindt hier eveneens passende oplossingen, zoals bakolie voor hoge temperatuur en culinaire boter die het beste uit uw gerechten naar boven haalt. Hieronder ontdekt u meer over deze en andere producten voor het bakken en braden.

Bakken en braden: what's in a name?

Volgens het woordenboek duurt braden net wat langer en gebeurt het op een lagere temperatuur, veelal in een afgesloten pot. En natuurlijk met wat culinaire boter. Bakken gebeurt dan weer veelal zonder deksel, minder lang en op een hogere temperatuur. Daarom dat u bakolie voor hoge temperatuur gebruikt en culinaire boter eerder voor het braden. Of toch in theorie, want in de praktijk worden de woorden bakken en braden meestal door elkaar gebruikt en wordt het onderscheid niet zo vaak gemaakt. Neem bijvoorbeeld de braadworst, wat eigenlijk bakworst zou moeten heten. Maar dat bekt natuurlijk minder goed. Maakt u zich vooral geen zorgen, want veel producten zijn geschikt voor bakken en braden. Zo kunt u bakolie voor hoge temperatuur bijvoorbeeld ook gebruiken om te braden op een lage temperatuur en is culinaire boter vaak geschikt voor zowel lage als hoge temperaturen. Dat maakt het gelukkig allemaal wat eenvoudiger.

Culinaire boter kopen bij 4UStore

Wanneer uw gerechten het allerbeste verdienen, kiest u natuurlijk voor culinaire boter. Culinaire boter is net als alle andere boters een geschenk van de natuur, maar het is wel helemaal afgestemd op de lekkerste bereidingen. Culinaire boter kan bijvoorbeeld geklaard zijn of het kan op smaak zijn gebracht met lekkere kruiden. Een voorbeeld is de culinaire boter van Debic, een geklaarde boter die snel op temperatuur is en zorgt voor een perfecte, bruine korst. Het is een culinaire boter die door veel professionals wordt gebruikt en aanbevolen.

Bakken en braden met 4UStore

Bent u op zoek naar een alternatief voor culinaire boter? Dan kunt u kiezen voor de fles Phase Professional Bakken en Braden. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het bakken en braden, maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt bij het bereiden van een bearnaisesaus. Uiteraard vindt u bij ons nog talloze andere producten voor het bakken en braden, zoals olijfolie en zonnebloemolie. Op de onderstaande pagina's vindt u deze alternatieven voor het bakken en braden terug.

"