Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    80
Merk
  1. Coroos (1)
  2. Pure (1)
  3. Subliem (1)

Boter

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Ongezouten roomboter en margarine kopen bij 4UStore

Uiteraard kunt u om te bakken en te braden olie gebruiken, denk maar aan olijfolie of aan zonnebloemolie. Toch hoeft het niet te verbazen dat veel horecaondernemers liever roomboter gebruiken. Margarine en boter geven namelijk niet alleen een lekker krokant korstje aan vis of vlees, maar bovendien voegen ze ook veel smaak toe. Ook bij aardappelbereidingen is roomboter een uitstekende keuze. Bij 4UStore kunt u verschillende soorten margarine en boter kopen. We verkopen onder meer ongezouten roomboter. Wij leveren voornamelijk aan grootverbruikers en verkopen dan ook kiloverpakkingen met margarine en boter.

Margarine of boter kopen bij 4UStore

In de eerste plaats kunt u bij ons ongezouten roomboter kopen. Roomboter wordt gemaakt op basis van afgeroomd melkvet, water en andere ingrediënten. Men voegt er bijvoorbeeld vaak melkzuurbacteriën en zout aan toe. Bij ongezouten boter of ongezouten roomboter is dat laatste natuurlijk niet het geval. Of het nu gaat om gezouten of ongezouten roomboter: dit product is niet geschikt voor veganisten. Roomboter bevat in ieder geval heel veel vitamine A en ook wat vitamine D en E. Om van roomboter te kunnen spreken, dient het product minstens 80% vet te bevatten. Wij verkopen onder andere de Pure Roomboter, een grootverpakking met 5 kg ongezouten roomboter met 82% vet.

Als alternatief voor ongezouten boter kunt u bij ons zachte margarine verkrijgen. In tegenstelling tot ongezouten roomboter is margarine-boter gemaakt op basis van plantaardige materialen. Afhankelijk van de producent gebruikt men voor margarine-boter soja-, lijnzaad-, zonnebloem- of koolzaadolie. Margarine-boter zit van nature uit boordevol vitamine E, maar vaak wordt er ook extra vitamine A en vitamine D aan toegevoegd. Margarine-boter bevat minder vet dan ongezouten roomboter. Wij verkopen bijvoorbeeld de zachte margarine-boter van Subliem. Deze zachte margarine-boter bevat 30% olie en vet, in tegenstelling tot minstens 80% vet bij ongezouten boter.

Alle benodigdheden om te bakken en te braden

Horecaondernemers kunnen niet zonder margarine, boter en andere olies. Ongezouten roomboter en margarine-boter zijn vooral geschikt bij vis, vlees en aardappelbereidingen. Olijfolie wordt dan weer aangeraden bij smaakvolle dressings, arachideolie is ideaal om te wokken en slaolie voor verse salades. Ten slotte zijn er nog de geïnfuseerde olies die veel smaak geven aan mediterrane gerechten. Margarine, boter en uw favoriete olies kunt u allemaal kopen bij 4UStore.

"