Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Olijfolie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Olijfolie kopen bij olijfolie-groothandel 4UStore

Olijfolie is een olie die wordt geperst uit het sappige vruchtvlees van de olijf. Deze olie komt in verschillende kwaliteiten, gaande van lampante over vierge tot extra vierge. Deze laatste variant is de meest kwaliteitsvolle variant en wordt vaak gebruikt in restaurants. Het is geschikt om te bakken en te braden en het is tegelijkertijd voldoende kwaliteitsvol voor gebruik in koude gerechten, bijvoorbeeld in pasta's en in salades. Het is zelfs geschikt om in te dippen. Alleen voor het frituren is het ongeschikt, omdat er bij de verhitting ongezonde stoffen vrijkomen. Bij olijfolie-groothandel 4UStore kunt u verschillende soorten olijfolie kopen en rekent u altijd op de gezondheidsvoordelen die deze olie u biedt.

De webshop voor uw olijfolie-grootverpakking

Als olijfolie-groothandel leveren wij van 4UStore voornamelijk olie aan grootverbruikers. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een olijfolie-grootverpakking. Wij verkopen onder meer de Olitalia Olive Pomace Oil, een grootverpakking met vijf liter olie. Het is een veelgebruikte olie in de horeca en het is in feite een mix van olijf- en zonnebloemolie. Dat maakt deze olie heel veelzijdig. U gebruikt deze olijfolie in grote fles niet alleen om te koken of te marineren, maar bijvoorbeeld ook als saladedressing. En het grote voordeel van olijfolie in grote fles is natuurlijk het extra scherpe prijskaartje, want tegenover een olijfolie-grootverpakking staat natuurlijk altijd een aangenaam prijsje.

Alles om te bakken en te braden

Bij olijfolie-groothandel 4UStore kunt u meer dan alleen olijfolie kopen. Voor sommige bereidingen krijgen andere bak- en braadmiddelen nu eenmaal de voorkeur. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook margarine, zonnebloemolie en plantaardig frituurvet. Wij leveren deze producten in grootverpakkingen en voor extra scherpe prijzen. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal van de andere producten die wij verkopen.

"