Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    9
Merk
  1. Amstel (7)

Amstel glazen

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Amstel glazen kopen bij 4UStore

Amstel is in 1968 overgenomen door Heineken, maar de geschiedenis gaat terug tot in het Amsterdam van 1870. Het is een echt Nederlands bier dat goed wordt gesmaakt. En zoals altijd wordt het bij voorkeur in passende Amstel bierglazen geserveerd. Wij hebben een rijke collectie aan Amstel glazen zodat u het bier altijd op de beste manier kunt serveren. We verzenden ze in een veilige verpakking zodat ze onderweg niet breken.

Diverse soorten Amstel glazen

Het assortiment Amstel glazen is heel uitgebreid. De bekendste onder de Amstel glazen is het fluitje met een inhoud van 22 cl. Dit fluitje wordt vaak op café gebruikt en staat garant voor een mooie schuimkraag. Daarnaast doet ook het vaasje het goed. Dit zijn beroemde Amstel glazen met een net iets grotere inhoud van 25 cl. Wanneer u dan weer een radler serveert, mag het radlerglas niet ontbreken. Deze Amstel glazen hebben het opschrift Radler en hebben een inhoud van 30 cl. Ze zijn speciaal gemaakt voor wie houdt van een verfrissende dorstlesser en ze liggen heel goed in de hand. Ten slotte is het assortiment Amstel bierglazen nog een stuk uitgebreider met onder meer bierpullen, pitchers en een glas voor de liefhebbers van Amstels bokbier.

Lekkere hapjes voor bij het Amstelbier

Naast de bijpassende Amstel glazen bieden wij talloze extraatjes aan voor een op-en-top bierbeleving. Lekkere zoutjes, chips of borrelnootjes zijn nu eenmaal onmisbaar in combinatie met dit Nederlandse bier. Tevens kunt u dit bier in diverse gerechten verwerken. Amstels bokbier doet het bijvoorbeeld heel goed in een hachee en in bruine sauzen. Wij bieden diverse maaltijdproducten aan die als basis kunnen dienen.