Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    6
Merk
  1. Pasabahce (1)
  2. Royal Leerdam (8)

Cocktailglazen

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Online cocktailglazen kopen bij 4UStore

Een cocktail is zeker niet iets dat men enkel drinkt op vakantie. Steeds vaker gaan mensen thuis aan de slag met cocktails of bestellen ze een cocktail tijdens een avondje uit. Dergelijke cocktails worden bij voorkeur geserveerd in hiervoor geschikte cocktail glazen. Net zoals er veel soorten cocktails bestaan, zijn er ook veel soorten cocktailglazen. Eventueel kunt u kiezen voor een cocktailglazen set. Bij een cocktailglazen set krijgt u verschillende soorten cocktail glazen die allemaal bij elkaar passen.

Een ruim assortiment van cocktailglazen

Met een bijzonder uitgebreide keuze aan cocktailglazen is het niet altijd even eenvoudig om te weten welk glas u nu moet gebruiken. Wij helpen u graag. Neem bijvoorbeeld een ballonglas, een glas met een bolvormige komvorm. Dit glas is met name geschikt voor het drinken van een gin-tonic. Een martiniglas, een type glas met een kenmerkende V-vorm, is dan weer ideaal voor het serveren van Martini's. Een margaritaglas heeft een kenmerkend uiterlijk met een brede rand en daaronder een U-vorm. Een margaritaglas gebruikt u voor het serveren van een margarita, een Mexicaanse cocktail op basis van limoensap, triple sec en tequila.

Bent u op zoek naar heel multifunctionele cocktail glazen? Dan gaat u natuurlijk voor de longdrinkglazen. Longdrinkglazen hebben een recht en slank ontwerp en zijn met name geschikt voor cocktails met bruisende dranken. Onder andere een mojito, een blue lagoon en een screwdriver kunt u in dergelijke cocktail glazen serveren.

Meer dan alleen cocktailglazen kopen bij 4UStore

U merkt dat er veel soorten cocktailglazen zijn. Voor de wildste feestjes kunt u bovendien ook nog kiezen voor wegwerp cocktailglazen. Met wegwerp cocktailglazen hoeft u geen glasscherven te vrezen. Bovendien dient u bij wegwerp cocktailglazen de glazen niet voorzichtig in te zamelen en af te wassen. Naast cocktailglazen verkopen wij ook alle benodigdheden voor het maken van cocktails, gaande van sappen over frisdranken tot sterkedrank. Ontdek meer over deze producten op de onderstaande pagina's.

"