Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 15
    51
Merk
  1. Diversey (1)
  2. Ecolab (1)
  3. Labaz (1)
  4. Tana Professional (3)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Desinfectiemiddelen (6)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Desinfectie-oppervlaktereiniger

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Correct de kantine schoonmaken met 4UStore

Eten klaarmaken moet steeds gebeuren in een schone omgeving. Een correcte inrichting van de kantine en een goede afvalverwerking spelen daarbij een belangrijke rol, maar hetzelfde kunnen we zeggen over de kantine schoonmaken. Bij 4UStore vindt u alle benodigdheden om de kantine schoon te maken volgens de HACCP-methode.

Het belang van een goed schoonmaakplan

De kantine schoonmaken dienst steeds te gebeuren volgens een uitgekiemd schoonmaakplan. In het schoonmaakplan staat hoe vaak u bepaalde gereedschappen, ruimtes of apparatuur dient schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak van klein keukengereedschap of tafels na ieder gebruik of de dagelijkse schoonmaak van vloeren, fornuizen en magnetrons. Ook hoe de kantine schoonmaken moet verlopen, moet in het schoonmaakplan zijn opgenomen. Gebruikt u bijvoorbeeld desinfecterend schoonmaakmiddel of volstaat een goede zeepsop? Moet u de tafels schoonmaken met desinfecterende spray? Op welke temperatuur dient u de vaatdoeken te wassen? Het zijn stuk voor stuk vragen die in het schoonmaakplan worden beantwoord. Uiteraard zult u tussentijds het schoonmaakplan moeten bijstellen. In pandemische tijden is het niet ongewoon dat de kantine schoonmaken vaker en uitgebreider moet gebeuren.

Desinfecterende spray en desinfecterend schoonmaakmiddel kopen bij 4UStore

Met behulp van desinfecterende spray en desinfecterend schoonmaakmiddel doodt of inactiveert u bacteriën, virussen en schimmels. Hierdoor kunnen ze zich niet verspreiden. Omdat desinfecterende spray en desinfecterend schoonmaakmiddel niet efficiënt is bij vet en vuil, gebruikt u desinfecterende spray en desinfecterend schoonmaakmiddel in principe na de eerste reiniging.

U dient uiteraard aandacht te hebben voor de eigenschappen van het desinfecterend schoonmaakmiddel. Niet alleen mag u niet zomaar eender welke desinfecterende spray in de keuken gebruiken, maar bovendien dient u ook rekening te houden met het toepassingsgebied. Desinfecterende spray is bijvoorbeeld verkrijgbaar voor bacteriën, maar ook voor schimmels, virussen en algen. Daarom geven wij op de productpagina’s steeds concrete informatie over de desinfecterende spray en het desinfecterend schoonmaakmiddel weer.

De kantine schoonmaken: meer nodig dan alleen desinfecterende spray

Dankzij 4UStore is de kantine schoonmaken nu nog eenvoudiger. Onder het dak van een enkele webshop vindt u alle benodigdheden om uw kantine te reinigen. Bekijk daarom ook volgende productpagina’s met diverse reinigingsmiddelen die u voorafgaand aan het gebruik van desinfecterend schoonmaakmiddel inzet: