Onze andere webshops

Borrelhapjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Net zoals menig Nederlander hebben ook wij een hart voor hartige waren. Wij menen dat we ons soms zelf even mogen verwennen met een heerlijke zak chips of pinda’s voor de buis. Het leven is uiteindelijk voor de genieters, ook wij durven dat toegeven. Naast chips en pinda's verder in deze categorie heerlijke hartige snacks en tussendoortjes, maar ook conserven en lang houdbare artikelen. Alles is verkrijgbaar in grootverpakkingen. Perfect voor de horeca - cafeteria, lunchroom en snackbar - en de bedrijfskantine. Een volledig pakket aan hartige waren. ​ 

Een hart voor hartige waren

Iedereen houdt ervan eens te zondigen op zijn tijd. Gedurende de week werken, naar de fittness, ervoor zorgen dat u gezond en gevarieerd eet met voldoende groenten en fruit, zorg voor de kinderen en meer. U heeft het niet makkelijk. Verwen uzelf daarom af en toe met iets lekkers. Mag best.

Chips 

Wist je dat chips ontstonden na een cynische grap door een Amerikaanse kok? Hij sneed zijn aardappelschijfjes filterfijn en bakte ze veel te hard door om zo een klant die klaagde ‘te geven wat hij wilde’. Het was daarentegen het begin van een echt succesrecept en nog steeds openen we chipsverpakkingen bij de vleet. Een zakje chips wanneer we voor de buis zitten of gewoon tijdens een gezellig gesprek in een café of kantine: er is altijd wel een reden om een zakje chips te openen. Hoewel chips begon als simpele aardappelschijfjes, is het nu bijna tot kunst verheven met vele tientallen soorten en smaken. Wij snappen dat smaken verschillen en hebben dan ook ons aanbod chips voldoende gediversifieerd. Wij hebben net als jij een groot hart voor hartige waren en willen aan alle mogelijke noden voldoen. Zo hebben we onder andere chips van merken zoals Croky, Doritos, Lays en Pringles opgenomen – want wij snappen dat smaken verschillen. Over smaken gesproken, wij hebben heel wat verschillende smaken leverbaar: naturel, paprika, bolognese, cheese, chilli pepper, cheese onion en nog vele anderen. Vind je jouw lievelingssmaak niet in ons assortiment hartige waren en chips? Stuur ons een berichtje en wij kijken wat we voor jou kunnen doen. Wij hebben immers niet enkel een hart voor hartige waren, maar ook voor onze klanten. 

Pinda’s

In het buitenland zeggen ze nogal snel dat Nederlanders echt verlekkert zijn op pinda’s.  Eigenlijk komt dat omdat er in Nederland heel wat pindakaas verkocht wordt. Maar toegeven: een zakje pinda’s of borrelnootjes durven we toch ook wel eens openen terwijl we voor de buis zitten. Daarom hebben wij, naast de verschillende soorten chips en andere hartige waren, ook gezouten pinda’s en borrelnootjes (cocktail) opgenomen in ons ruim assortiment.  

Hartige waren voor de horecasector

Naast onze chips, gezouten pinda’s en borrelnootjes (allen ook leverbaar in grote voorraden voor de horecasector), hebben we speciaal voor de horecasector ook allerhande andere hartige waren beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Bifi worsten (in drie varianten), de Unox rookwosten, de Wasa Cream Cheese crackers en de Breughel boerenworsten.  Bieden jullie ook warme maaltijden aan en wens je voedingsproducten in grotere hoeveelheden aan te kopen – die bovendien ook langdurig bewaard en snel klaargemaakt kunnen worden? In de categorie potten en conserven vind je onder andere augurken, champignonschijfjes en tonijnchunks.  Grote honger? Grote hoeveelheden hartige waren? Blikken stoofvlees van maar liefst 2,5 kg en grote blikken Frankfurter worsten vormen voor ons geen enkel probleem.

Oplossingen voor de horecasector

Vind je in deze webwinkel niet meteen wat je zoekt? Heb je een horecazaak en wil je bepaalde hartige waren verkrijgen, liefst op grote schaal en voor aangename prijzen? Neem dan contact met ons op via mail of via de online chat. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij jouw tekort alsnog verhelpen. Wij zullen steeds ons uiterste best doen om de geschikte producten binnen de snelst mogelijke termijn bij u te bezorgen. Heeft u onze hartige waren al geprobeerd in combinatie met een overheerlijke douwe egberts cappuccino? Zo niet, een echte aanrader!