Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
 1. Ja (13)
Prijs
 1. 21
  42
Merk
 1. Bifi (8)
 2. Jack Link's (3)
 3. Weidenaar (2)

Worst

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bifi worst bestellen bij 4UStore

De Bifi worst is een vleessnack van de Amerikaanse producent Jack Link’s. Het gaat om een droog salamiworstje en het doet dienst als een hartige snack. De Bifi worst wordt steeds per stuk verpakt en op dezelfde manier verkocht. Er zijn verschillende varianten op de Bifi worst beschikbaar, al dan niet rustende in een broodje. Ze zijn ideaal voor de verkoop in wegwinkeltjes, in krantenwinkels of in kantines. Zoals je het van 4UStore gewoon bent, komen ze uiteraard in extra grote hoeveelheden. Dankzij de lage aankoopprijs optimaliseer je eenvoudig de winstmarge.

De verschillende soorten rauwe Bifi worst

Er zijn meer dan veertien verschillende soorten Bifi worst verkrijgbaar. Echter scoort lang niet elke Bifi worst goed in Nederland en België. Bij 4UStore hebben we dan ook voornamelijk aandacht voor de producten die hier wel vlot over de toonbank gaan. Het gaat hierbij in de eerste plaats om de klassieke Bifi worst, zijnde een rauwe salamiworst van nature gerookt en zonder kunstmatige ingrediënten of smaakversterkers. Zowel de klassieke Bifi bierworst als de XXL-versie zijn bij 4UStore verkrijgbaar. Hiernaast is er de Hot Bifi worst. Het is andermaal een sappige salamiworst maar met toevoeging van extra scherpe chili. Hierdoor is het een vurige snack én een bron van eiwitten.

Bifi worst in een broodje kopen bij 4UStore

Naast de rauwe Bifi worst kan je bij 4UStore ook worst bestellen in een broodje. Hierbij gaat het niet om rauwe Bifi worst omdat zij, samen met het broodje, gebakken worden tijdens het productieproces. De aangepaste verpakking met luchtlaag zorgt ervoor dat het Bifi worstenbroodje heerlijk sappig blijft smaken. Het Bifi worstenboordje is verkrijgbaar als klassieke Bifi Roll van 50 gram en als extra grote Bifi Roll XXL met 50% extra inhoud.

Tip: combineer het Bifi worstenbroodje met één van de sachets snacksauzen. Heerlijk met mosterd of een beetje ketchup!