Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bolsius geurkaarsen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Bolsius-geurkaarsen kopen bij 4UStore

Bolsius, misschien wel de bekendste kaarsenproducent van Nederland, heeft al langer ervaring in het creëren van de aangenaamste sfeer voor iedere ruimte. Kaarslicht is daarbij natuurlijk heel belangrijk, maar hetzelfde kunnen we zeggen over de aanwezige geur. Daarom combineert het bedrijf deze twee eisen in hun Bolsius-geurkaarsen. Deze Bolsius-geurkaarsen combineren de sfeer van het kaarslicht met de professionele eigenschappen die hun kaarsen altijd kunnen voorleggen en een heerlijke geur die nooit te dominant aanwezig is.

Het ruimste assortiment aan Bolsius-geurkaarsen

Bij ons kunt u de meest uiteenlopende Bolsius-geurkaarsen kopen. Wilt u met de Bolsius-geurkaarsen vanille- of mangogeuren in uw interieur brengen of wilt u uw zaak naar appels of naar kaneel laten ruiken? Het kan allemaal. Niet alleen kunt u de Bolsius-geurkaarsen kopen met uiteenlopende geuren, maar ook met diverse designs. Zo zijn er bijvoorbeeld de Bolsius-geurkaarsen in glas, waarbij het kaarswerk telkens in stijlvolle glaasjes komt die u meteen op tafel kunt plaatsen. Daarnaast zijn er speciale geurtheelichten die u gebruikt zoals u het wenst, bijvoorbeeld in combinatie met een van de vele theelichthouders van dit merk. Ten slotte zijn er zelfs Bolsius-geurkaarsen in blik. Al het geurkaarswerk is te verkrijgen in diverse kleuren, afmetingen en brandtijden en is gegarandeerd een meerwaarde voor uw zaak.

4UStore, waar u voor uw Bolsius-geurkaarsen aanbieding na aanbieding tegenkomt

4UStore is een groothandel waar u producten altijd aan extra scherpe prijzen aankoopt. Het zal dan ook niet verbazen dat u voor uw Bolsius-geurkaarsen aanbieding na aanbieding aantreft in deze webwinkel. In combinatie met onze handige staffelkortingen, die vaak al gelden vanaf drie besteleenheden, en onze voordelen voor accounthouders kunt u bij ons extra voordelig uw Bolsius-geurkaarsen kopen. En uiteraard vindt u hier veel meer dan alleen het geurverspreidende kaarswerk van dit merk. Zo verkopen wij ook alle andere stijlvolle kaarsen met de professionele kwaliteiten die u van dit merk mag verwachten.

"