Onze andere webshops

Enveloppen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Enveloppen kopen bij 4UStore

Post versturen? Dan heb je natuurlijk ook enveloppen nodig. Bij 4UStore vind je niet alleen enveloppen in standaardformaten, maar kan je ook speciale bubbel enveloppen kopen. Ook kabinetenveloppen met een venster zijn bij ons verkrijgbaar. Ongeacht voor welk type enveloppen je kiest, steeds zijn ze eenvoudig beschrijfbaar.

Standaardenveloppen zonder venster

In de eerste plaats kan je in deze webwinkel klassieke enveloppen kopen met een stripsluiting. Hierdoor hoef je de briefomslag niet te likken. De stripsluiting zorgt voor een goede afsluiting en biedt voldoende bescherming voor de inhoud, je hoeft ze met andere woorden ook niet extra af te dichten met plakband. Deze enveloppen zijn eenvoudig te beschrijven en komen in verschillende formaten, gaande van 114 x 162 mm tot 229 x 324 mm (A4).

Enveloppen met venster

Daarnaast vind je ook kabinetenveloppen die voorzien zijn van een venster. Die enveloppen hoeven niet bedrukt te worden, maar maken gebruik van het op het briefpapier gedrukte adres. Ook zijn ze voorzien van een stripsluiting. Ze zijn verkrijgbaar in het formaat 110 x 220 mm en zijn uitermate geschikt voor zakelijke correspondentie of voor het verzenden van facturen. Het venster is links of rechts aangebracht, afhankelijk van het gekozen model.

Bubbel enveloppen kopen

Ten slotte kan je bij 4UStore ook zogenaamde bubbel enveloppen kopen. Het gaat om stevige omslagen die voorzien zijn van luchtkussentjes die extra bescherming bieden. Je kan deze bubbel enveloppen kopen om breekbare spulletjes te verzenden, zoals bijvoorbeeld een cd-rom met gegevens voor de boekhouder. Je kan deze bubbel enveloppen kopen in uiteenlopende formaten, zoals 100 x 165 mm, 150 x 215 mm of 180 x 265 mm. Ook zijn ze voorzien van een extra stevige stripsluiting en zijn ze eenvoudig te beschrijven met een rollerpen.

Alles voor je zendingen

Bij 4UStore kan je meer dan alleen bubbel enveloppen kopen. In onze webwinkels vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor je zendingen, zoals: