Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Verpakken en verzenden

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verpakkings- en verzendingsmaterialen kopen

Bij 4UStore vind je alle benodigdheden om zendingen voor te bereiden of te verpakken, gaande van een brievenbusdoos tot monsterzakken en postzegels op rol. Daarnaast zijn wij ook een inpakpapier groothandel en vind je hier dan ook extra grote rollen inpakpapier (zowel kraftpapier als cellofaan).

Brievenbusdoos kopen bij 4UStore

Een brievenbusdoos brengt extra stevigheid naar al jouw zendingen. Een brievenbusdoos is ideaal om kleine voorwerpen of documenten te versturen. Omdat een brievenbusdoos wordt gemaakt op basis van karton is het erg stevig en is het bestand tegen diverse gevaren, waardoor een overenthousiaste postbode of een ijverige sorteerband jouw zendingen geen schade berokkent. Daarnaast is een brievenbusdoos eenvoudig te beschrijven, terwijl het brievenbusdoosje gewoon in de brievenbus past. Hierdoor is het vaak veel goedkoper dan pakketpost. Bij ons koop je de brievenbusdoos in compacte kartonverpakkingen die zich eenvoudig laten plooien. In een handomdraai beschik je over een stevige brievenbusdoos, terwijl je ongebruikte brievenbusdoos zich eenvoudig laat stockeren. Je kan de brievenbusdoos zowel in A4 als A5-formaat verkrijgen, net zoals de postzegels die je voor deze brievenbusdoos nodig hebt.

Jouw online inpakpapier groothandel

Bij 4UStore kan je niet alleen een brievenbusdoos en postzegels kopen, maar als inpakpapier groothandel vind je hier ook al jouw inpakpapier. In de eerste plaats kan je bij deze inpakpapier groothandel kraftpapier kopen. Het gaat om een stevig bruin papier dat recycleerbaar is. Dit kraftpapier komt op rollen van vijf meter op zeventig centimeter, waardoor het vooral geschikt is voor grootverbruikers. Daarnaast koop je bij deze inpakpapier groothandel ook inpakpapier op basis van cellofaan. Het is een transparante en dunne film dat ideaal is om bloemen of etenswaren in te pakken.

Een adres voor verpakken en verzenden van voedingswaren

Ben je niet op zoek naar een brievenbusdoos, maar naar verpakkings- of verzendingsmateriaal voor voedingswaren? Bij onze zusterwebsite Disposabletotaal.nl vind je een ruim assortiment dozen en interieurs voor het verpakken van voedingswaren: