Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Horeca koekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Voor de horeca koekjes bestellen bij 4UStore

Net als frisdranken en koffie heeft de horeca koekjes nodig. Horeca-koekjes zijn kleine traktaties die bij een kop koffie, een warme chocolademelk of een verrukkelijke thee worden geserveerd. Wij verkopen niet alleen de benodigde frisdranken en warme dranken, maar ook alle andere benodigdheden om het aanbod van de zaak compleet te maken. Horeca-koekjes van uiteenlopende merken en in de meest diverse smaken zijn dan ook gewoon bij ons te verkrijgen. Deze horeca-koekjes bestellen, doet u gewoon online en u rekent daarbij op onze staffelkorting en op de vele andere voordelen voor accounthouders.

Altijd passende horeca-koekjes serveren

Natuurlijk kan een goede horeca-koffie koekjes gebruiken, maar u kunt wel niet zomaar eender welk koekje serveren. Bij horeca-koekjes is hygiëne uiteraard heel belangrijk. Het is de reden waarom de meeste horeca-koekjes individueel worden verpakt, zoals dat bijvoorbeeld het geval is bij de Hoppe Bonte Mix Horeca Koffie Koekjes. Daarnaast dienen horeca-koekjes perfect bij de koffie aan te sluiten en dienen ze ook nog eens aansluiting te vinden bij de uitstraling van uw horecazaak. Als u bijvoorbeeld kiest voor een duurzame uitstraling, is het logisch om voor passende horeca-koekjes te kiezen. De Hoppe Fairtrade Mix, een verzameldoos met vier soorten traktaties waarvan de ingrediënten op een duurzame wijze zijn verkregen, is bijvoorbeeld een heel goede keuze.

Uiteenlopende soorten horeca-koekjes bestellen

Bij ons kunt u horeca-koekjes bestellen van uiteenlopende merken. Hoppe, een van de bekendste producenten van horeca-koekjes, mag daarbij uiteraard niet ontbreken. De Hoppe Food Group maakt al langer zoete koekjes voor horecaondernemers. Deze horeca-koekjes komen in uiteenlopende uitvoeringen, gaande van de smaak van vroeger tot de uitstraling van morgen. Alsook kunt u bij ons horeca-koekjes kopen van Daelmans, waarbij vooral de Daelmans Mini Stroopwafels een populaire keuze zijn. Verder verkopen we voor de horeca koffie-koekjes van Lotus, Douwe Egberts, Piazza d'Oro en Cafe Auberge. Ten slotte hebben we ook de Fryske Dúmkes aan ons assortiment toegevoegd. Dit is een typisch Fries streekgerecht dat zeker niet kan ontbreken in een Friese horecazaak.

Meer dan alleen horeca-koekjes bestellen bij 4UStore

Bij Kantinewinkel.nl hebben we alles wat uw horecazaak nodig heeft. U kunt hier dan ook niet alleen horeca-koekjes bestellen, maar zelfs warme dranken, koude dranken en het benodigde glaswerk. Indien u op zoek bent naar andere lekkernijen voor uw gasten en bezoekers, kunt u ook bij ons terecht. Hieronder vindt u een greep uit de andere snoepen, koeken en hartige waren die u extra voordelig inkoopt bij online groothandel 4UStore.

"