Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 12
    26
Merk
  1. Kanjers (4)

Kanjers

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Kanjers-koeken kopen bij 4UStore

De Kanjers-koeken gaan al decennialang mee. Vooral de Kanjers-stroopwafels zijn heel geliefd. Sinds 1995 worden deze Kanjers-stroopwafels al gemaakt. Daarbij gebruikt men een authentiek recept. De beste ingrediënten worden daarbij gebruikt, zoals kaneel en bourbonvanille. Het resultaat zijn Kanjers-stroopwafels die niet alleen in Nederland geliefd zijn, maar ook buiten onze landsgrenzen. Deze Kanjers-koeken zijn ideaal als tussendoortje, als traktatie of als genietmomentje op kantoor. Het zal niet verbazen dat Nederlanders van de Kanjers-stroopwafels doos na doos verslinden.

Kennismaking met de lekkere Kanjers-koeken

De Kanjers-stroopwafels worden vaak aangeboden in de bedrijfscatering, zijn veelvuldig terug te vinden in snackautomaten en zijn ideaal voor de verkoop in de travel retail. Onder andere in treinstations en in tankstations zijn ze heel geliefd. Op de originele Kanjers-stroopwafels, extra lekkere stroopwafels die per twee stuks zijn verpakt, zijn er allerlei varianten te verkrijgen. Het gaat dan om karamelwafels met een jasje van melkchocolade of witte chocolade, stroopwafels met zoute karamel, wafels met karamel en zeezout, stroopwafels met een speculaassmaak en stroopwafels met een kokossmaak. En dan zijn er ook nog eens de Kleine Kanjers-koeken, een extra kleine variant die heerlijk is bij de koffie en die ook geschikt is voor gebruik in de horeca. Al deze lekkere koeken worden in uiteenlopende verpakkingen aangeboden.

Niet alleen heeft men voor deze koeken de lekkerste ingrediënten gebruikt, bovendien gaat het ook nog eens om de eerlijkste ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan de UTZ-gecertificeerde cacao die deze wafels nog beter doet smaken. Het UTZ-keurmerk geeft aan dat de gebruikte cacao voldoet aan strenge eisen op het gebied van sociale en milieuvriendelijke inkoop.

De groothandel voor al uw koeken en stroopwafels

Indien u van de Kanjers-stroopwafels doos na doos verbruikt, is het een goed idee om een grootverpakking te bestellen bij 4UStore. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de staffelkorting namelijk is. Dat geldt niet alleen voor deze koeken, maar ook voor de talloze andere wafels, stroopwafels en koeken die bij ons te verkrijgen zijn. Indien u deze koeken lekker vindt, raden we aan om de onderstaande lekkernijen onder de loep te nemen. Ook deze koeken en wafels zijn namelijk heel geschikt voor de travel retail, voor de bedrijfscatering en voor de verkoop in automaten.