Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 19
    164
Merk
  1. Brita (6)
Type Koffiemachine
  1. Waterfilter (4)

Waterfilter

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Waterfilter kopen bij 4UStore

Speciaal voor de Bravilor Bonamat-apparatuur kan je bij 4UStore nu ook een bijhorende waterfilter kopen. De apparatuur van Bravilor Bonamat is dankzij zijn innovatieve technologieën dan wel veel beter bestand tegen kalkvorming, maar dat biedt nog geen optimale garantie. Vooral in gebieden met hard water durven er zonder het gebruik van een waterfilter al eens ergernissen te ontstaan.

Het nut van de Purity waterfilter

Waarom je een Purity waterfilter kopen zou? Dat heeft uiteraard alles te maken met de nadelige effecten van kalk die het eenvoudig countert. Zo verlengt het gebruik van een waterfilter de levensduur van jouw Bravilor Bonamat-apparaat, waardoor je bespaart op zowel vervangings- als herstellingskosten. Bovendien garandeert de Purity waterfilter ook gewoon een constante kwaliteit van het water. Die kwaliteit zal je vast wel smaken! Tot slot zijn de waterfilters eenvoudig te verwisselen dankzij de ingebouwde waterstop, is het heel compact en is ook de prijs ervan extra voordelig. Voor het prijskaartje hoef je het echt niet te laten. Dat laatste is zeker het geval indien je profiteert van onze extra voordelige staffelkorting.

Welke waterfilter kies je?

In deze webshop vind je zowel de Purity C150 als de Purity C300 en de Purity C500 waterfilter terug. Maar welke waterfilter koffiemachine je nu kopen moet? Dat blijkt lang niet altijd even duidelijk te zijn. Stuk voor stuk zijn ze immers ontworpen voor vendingautomaten en dit in de gastronomische sector. Het verschil tussen de drie waterfilters? Dit situeren we dan ook op vlak van de capaciteit. De Purity C150 waterfilter heeft bijvoorbeeld een capaciteit van 2408 liter, terwijl de Purity C300 kalkfilter zijn capaciteit oploopt tot 4000 liter en de Purity C500 waterfilter dan weer rekent op een extra hoge capaciteit van niet minder dan 6.800 (!) liter. Twijfel je? Vraag dan even onze klantendienst om hulp.

Een nieuwe douwe egberts koffiemachinekoffiezetapparaat kopen of cafitesse 50 kopen? Wij helpen u graag verder!