Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 461
    513
Merk
  1. Eden (2)

Waterkoelers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Chiller: laat iedere werkplek bruisen!

In ons assortiment koudwaterapparatuur vindt u onder andere de Chiller toestellen: de Chiller en de Chiller+. De machines zijn vrijwel identiek op één belangrijk verschil na: de standaard Chiller geeft enkel plat water, waar de Chiller+ zowel plat als bruiswater geeft. Grote glazen of flessen vullen? Geen enkel probleem. De Chiller sluit u direct aan op de waterleiding, dus gesleep met zware flessen behoort tot het verleden. Dit is niet alleen handig, maar ook beter voor het milieu en uw portemonnee. De toestellen zijn voorzien van een fris en aantrekkelijk design en passen in vrijwel ieder interieur. Een eenvoudige bediening en onderhoud van de machines maken het plaatje compleet. Optioneel zijn er een onderkast, glazenhouder en waterfilter verkrijgbaar. De onderkast biedt plaats aan de waterfilter. De Chiller en Chiller+ voldoen aan het Kema keurmerk en de CE-norm.

Leidingwaterkoeler en ander koudwaterapparatuur kopen bij 4UStore

Een leidingwaterkoeler kan rechtstreeks worden aangesloten op de waterleiding. Het koelt vervolgens het leidingwater om het dan weer af te geven in bekertjes of voor het vullen van flessen. Hierbij zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Sommige waterkoelers zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het afgeven van bruiswater. Bij twijfel over de geschiktheid van onze waterkoelers kan je steeds contact opnemen met de klantendienst.

Goedkope flessen- of leidingwaterkoeler kopen bij 4UStore

Ben je op zoek naar een goedkope waterkoeler zonder al te veel poespas? Dan is een waterkoeler van EDEN Economy een goed idee. Het goedkoopste model is een flessenwaterkoeler. Deze waterkoeler werkt enkel in combinatie met waterflessen. Het maakt het water heerlijk fris. Er zijn bovendien ook varianten verkrijgbaar die ook heet water kunnen afgeven. Zij zijn ideaal voor fans van thee. Hiernaast beschikt EDEN Economy ook over een echte leidingwaterkoeler. Deze leidingwaterkoeler is geschikt voor het afgeven van heerlijk fris koud water en komt in een stijlvol jasje.

Leidingwaterkoeler voor plat of bruiswater

Het meest prominent aanwezig in ons assortiment zijn de waterkoelers van Chiller. Het gaat bij elke leidingwaterkoeler om een model van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor zakelijke toepassingen. Bij deze waterkoelers heb je de keuze tussen twee modellen. Het gaat enerzijds om de Chiller leidingwaterkoeler en anderzijds om de leidingwaterkoeler Chiller+. De twee modellen zijn vrijwel identiek. Toch is er één belangrijk verschil. Zo kan de Chiller+ leidingwaterkoeler ook bruiswater afgeven, terwijl de Chiller waterkoeler dit niet kan.

Informeer naar bijhorende opties

In ons assortiment is steeds de standaard leidingwaterkoeler opgenomen. Sommige toestellen kunnen echter nog verder worden uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een optie voor heet water, de toevoeging van een waterfilter of een bijhorende glazenhouder. Zelfs de onderkast van de leidingwaterkoeler is bij ons apart verkrijgbaar. Onze klantendienst helpt jou dan ook graag verder. Bekijk anders ook onze cafitesse 50, een echter aanrader!

wilt u een nieuw koffiemachine kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!