Onze andere webshops

Mix drank

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Blikjes mixdrank kopen bij 4UStore

Cocktails zijn ideaal om een feestje in te zetten of om helemaal op te gaan in het moment. Ze bewijzen dat het geheel meer is dan de som der delen. Uiteraard kunt u zelf uw cocktails maken, maar u kunt ook kiezen voor een kant-en-klare oplossing. Voor de levensgenieters die liever niet zelf aan de slag gaan, zijn blikjes mixdrank een uitstekende keuze. Bij ons kunt u uiteenlopende blikjes mixdrank kopen, waarbij populaire alcoholische dranken werden gemixt met sappen, cola en ander lekkers.

Ruim assortiment aan blikjes mixdrankjes

In ons assortiment blikjes mixdrankjes vindt u talloze kant-en-klare cocktails terug. Denk bijvoorbeeld aan de Bacardi Mix-blikjes. Bij deze blikjes mixdrank werd Bacardi bijvoorbeeld met cola gemixt. Cola is dan ook een populair ingrediënt voor de blikjes mixdrank. Dat merkt u ook aan ons assortiment, dat bijvoorbeeld ook Malibu & Cola en Jack Daniels & Cola omvat. Andere blikjes mixdrankjes kiezen dan weer voor fruitige toevoegingen. Dat is bijvoorbeeld wat het blikje Passoa Jus d'orange doet, een verrukkelijke combinatie van Passoa met jus d'orange.

Het alternatief voor blikjes mixdrank: zelf cocktails maken

Blikjes mixdrankjes hebben zeker voordelen te bieden. Het is vooral gemakkelijk, omdat u niet zelf hoeft te mixen. U zult er zich echter niet mee onderscheiden of net dat tikkeltje extra bieden. Daarom is zelf cocktails maken een uitstekend alternatief voor de blikjes mixdrankjes. Gelukkig kunt u bij ons ook alle benodigdheden kopen om zelf uw eigen cocktails te maken. Op de onderstaande pagina's leest u er meer over en kunt u alle benodigdheden meteen bestellen.

"