Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Alcoholvrije drank

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Alcoholvrij bier kopen bij 4UStore

Bij 4UStore schaft u niet alleen alcoholische dranken zoals bier of wijn aan, maar vindt u ook een collectie alcoholvrij bier terug. Net zo lekker maar dan zonder alcohol. Ons alcoholvrij bier of maltbier bevat geen of bijna geen (< 0,1%) alcohol en de pils is net zo lekker. Nederland heeft een langdurige geschiedenis met alcoholvrij bier, waarbij de eerste Malto al in 1917 op de markt werd gebracht. Hierdoor kan alcoholvrij bier van onze eigen Nederlandse bodem zeker niet ontbreken. Het zal u dan ook niet verbazen dat u in ons assortiment het alcoholvrij bier Heineken alcoholvrij aantreft.

Heineken alcoholvrij kopen bij 4UStore

Heineken alcoholvrij of Heineken 0.0 is het alcoholvrij bier van Heineken. Het is een alcoholvrije pils met een alcoholpercentage van 0,0%. Hoewel het om alcoholvrij bier gaat, zijn de verrukkelijke fruitige tonen van Heineken nog steeds aanwezig, net zoals de zachte moutige body. Dat komt omdat het alcoholvrij bier van Heineken ook gewoon met de befaamde Heineken-gist werd vergist. Met een bitterheidsgraad van 18 EBU blijft Heineken alcoholvrij ongelofelijk toegankelijk, terwijl de goudgele kleur (12 EBC) niet te onderscheiden valt van die van zijn alcoholische grote broer. Heineken alcoholvrij is in blikjes verkrijgbaar en geniet bekendheid over de hele wereld, waardoor dit alcoholvrij bier absoluut een aanrader is voor uw kantine.

Ontdek de andere dranken van 4UStore

Naast alcoholvrij bier vindt u bij 4UStore eveneens een aantal verschillende alcoholische bieren. Onder andere Heineken Pils, Jupiler, Grolsch en Amstel zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een mooie collectie wijnen en vindt u nog talloze andere koude dranken terug, zoals Fristi, Coca Cola en Fanta. Raadpleeg volgende pagina’s voor onze andere koude dranken: