Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Chupa Chups

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

"

Blikjes Chupa Chups kopen bij 4UStore

Chupa Chups is een knotsgek, Spaans bedrijf dat vooral bekend is omwille van hun lolly's. Al sinds 1958 maakt men er lekkere fruit- en funlolly's. Intussen zijn hun lolly's in meer dan honderd verschillende smaken te vinden en zijn ze zelfs al in de ruimte geweest. Dat komt omdat enkele Russische kosmonauten hun favoriete lolly's meenamen naar het Mir. De lolly's groeiden uit tot een modemerk, met een limited collectie die bij Tezenis werd gelanceerd. En intussen kunt u zelfs blikjes Chupa Chups verkrijgen. De blikjes Chupa Chups combineren de romige smaken van de lolly's met een verfrissend en zoet karakter.

Kennismaking met de blikjes Chupa Chups

De blikjes Chupa Chups bevatten een koolzuurhoudend drankje met een fruitige smaak. Bij verschillende blikjes Chupa Chups wordt dit gecombineerd met een romige samenstelling, onder andere afkomstig van melk. Dit drankje is altijd flink gezoet en er werd een fruitsmaak aan toegevoegd. Bij de Chupa Chups Drink Strawberry & Cream gaat het bijvoorbeeld om de smaak van aardbei, terwijl het bij de Chupa Chups Drink Melon & Cream om een watermeloensmaak gaat. De blikjes Chupa Chups zijn niet alleen populair bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Drink het ijskoud en kies voor een van de vele smaken, gaande van de Chupa Chups Drink Strawberry & Cream over de Orange Flavour tot de Grape Flavour. Ontdek alle smaken en haal ze allemaal in huis.

Frisdranken online kopen bij groothandel 4UStore

De blikjes Chupa Chups maken deel uit van ons bijzondere assortiment aan dranken die u nergens anders vindt. Wij verkopen dan ook nog heel wat andere lekkere frisdranken, zoals de blikjes van Whole Earth en Maaza. Op de onderstaande pagina's vindt u nog heel wat andere, minder frequent voorkomende frisdranken terug die u gegarandeerd lekker zult vinden.

"