Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Coca-Cola

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Blikjes cola kopen bij 4UStore

Het coladrankje is een koolzuurhoudende frisdrank met een zoete smaak, maar een hoog zuurgehalte. Dat komt omdat het fosforzuur bevat. Bovendien is deze frisdrank rijk aan suiker en cafeïne en voegt men er nog allerlei andere ingrediënten aan toe, zoals citroen, karamel en vanille. Op deze pagina kunt u de blikjes cola van The Coca-Cola Company kopen. Daarnaast verkopen wij ook onder meer de blikjes cola van Pepsi en Summit.

De blikjes cola van 's werelds bekendste frisdrankenproducent

Bij ons kunt u de blikjes cola kopen van The Coca-Cola Company, een van de bekendste colaproducenten ter wereld. Het is ook dit bedrijf, opgericht door John Pemberton, dat het eerste coladrankje op de markt heeft gebracht. Aanvankelijk bevatte het nog een extract van de cocaplant, maar tegenwoordig wordt dit achterwege gelaten. Toch zijn er nog heel wat cokelores die het tegendeel beweren. De blikjes cola van het originele merk zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Ongeacht of uw blikjes cola 25 cl frisdrank dienen te bevatten of eerder 15 of 33 cl, wij bieden telkens een oplossing aan. Daarnaast verkopen we talloze varianten op deze klassieker. U kunt bijvoorbeeld Zero-blikjes verkrijgen in deze webshop, maar ook andere varianten als Light, Vanille en Cherry zijn bij ons te verkrijgen.

Blikjes cola zero kopen bij 4UStore

Niet alleen kunt u bij ons voor uw blikjes cola aanbieding na aanbieding scoren, want ook voor blikjes Cola Zero kunt u bij ons terecht. Op deze pagina vindt u de blikjes Cola Zero van 's werelds grootste en bekendste frisdrankenproducent terug. Deze colavariant bevat in tegenstelling tot de klassieke Regular-blikjes geen suiker en is caloriearm. Er zijn daarbij subtiele verschillen ten opzichte van de Light-versie, onder meer wat het gebruik van zuurteregelaars betreft. Bovendien is het design van de blikjes Cola Zero veel mannelijker, terwijl de Light-versie vrouwelijker oogt. Ook deze blikjes cola zijn bij ons te verkrijgen, opnieuw in verschillende uitvoeringen.

Voor uw blikjes cola aanbieding na aanbieding scoren bij 4UStore

Wanneer u voor uw blikjes cola aanbieding na aanbieding wilt scoren, helpen wij u graag verder. In onze online groothandel koopt u uw blikjes cola sowieso al extra voordelig in. Dat is al helemaal het geval indien u kiest voor onze staffelkortingen, waarbij extra grote bestellingen worden beloond door extra royale kortingen. Bovendien kunt u voor uw blikjes cola aanbieding na aanbieding scoren door onze folder in de gaten te houden. Schrijf u zeker in als accounthouder om onze folder te ontvangen. Is een Nederlandstalig opschrift niet nodig? Dan kunt u voor uw blikjes cola aanbieding na aanbieding scoren door te kiezen voor onze Deense blikjes cola en onze Deense blikjes Cola Zero. Deze blikjes cola zijn afkomstig van een Deense bottelarij en zijn veel voordeliger dan de variant die op de Nederlandse markt wordt gebracht.

"