Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (4)
Prijs
  1. 7
    15
Merk
  1. Fuze Tea (5)
Soort frisdrank
  1. Ice Tea (4)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (4)

Fuze Tea

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

De meerwaarde van het flesje Fuze Tea

Met deze ijsthee kiest u voor een verrassende mix van geïnfuseerde thee, vruchtensap en kruidige toevoegingen. Elk flesje Fuze Tea is ijskoud te drinken, is lekker verfrissend en maakt gebruik van echte theeblaadjes. De drankjes hebben een natuurlijke kleur, zijn steeds laag in calorieën en bevatten geen suiker. De Fuze Tea-flesjes hebben een inhoud van 500 ml en zijn te verkrijgen met verschillende smaken. Hieronder leest u meer over het flesje Fuze Tea, terwijl u op de productpagina's alles leest over de verschillende smaken en uitvoeringen.

De duurzame en slimme keuze voor het flesje Fuze Tea

Er zijn verschillende Fuze Tea-flesjes te verkrijgen. Bij elk flesje Fuze Tea heeft men gekozen voor een brouwsel op basis van echte theeblaadjes, terwijl veel concurrenten theepoeder gebruiken. Hierdoor is de ijsthee van dit merk iets lichter van kleur, maar het is puur natuur en net zo smaakvol. De Fuze Tea-flesjes zijn zowel in bruisende als niet-bruisende versies te verkrijgen en zijn altijd heel smaakvol, laag in calorieën en laag in suikers. Ook zijn er Fuze Tea-flesjes die zelfs helemaal geen suiker bevatten, waardoor het een verantwoorde keuze is voor een portie verfrissing en genot.

Elk flesje Fuze Tea is bovendien een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Het transparante flesje Fuze Tea is bijvoorbeeld voor 100% gemaakt op basis van gerecycled plastic. Enkel het dopje en de wikkel zijn op dit moment nog niet voor 100% gemaakt op basis van gerecycled plastic. De gebruikte thee is Rainforest Alliance-gecertificeerd, waardoor u zeker bent dat natuurlijke bronnen en wilde dieren worden beschermd.

Meer dan alleen het kleine flesje Fuze Tea kopen bij 4UStore

Op deze pagina vindt u de kleine Fuze Tea-flesjes terug. Deze kleine flesjes passen perfect in de rugzak, de sporttas of de handtas en zijn dan ook ideaal voor onderweg. Op de bus, tijdens een wandeling of op school: overal kunt u van uw favoriete ijsthee genieten. Liever een grote fles voor het hele gezin? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, net als voor de bijpassende merchandising. Op de onderstaande pagina's zijn allerlei producten terug te vinden die een meerwaarde zijn voor uw zaak.

"