Onze andere webshops

Melk

Foto-tabel Lijst

1-12 of 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Grootverpakking melkdrank kopen bij 4UStore

Ongeacht of het nu gaat om het ontbijt of de lunch: wie houdt er nu niet van een heerlijk glaasje melk of chocolademelk? Bij 4UStore kan het, want nu kan je bij ons ook een grootverpakking melkdrank kopen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocolademelk van Chocomel of aan de brikken melk van Zuivelrijck. Geef je jouw bulkverpakking melkdrank liever een fruitige toets? Ook dat kan, want bij 4UStore kan je onder andere melkdrank kopen met de smaken aardbei, perzik of rood fruit.

Verkrijgbare soorten grootverpakking melkdrank

Geen enkele soort grootverpakking melkdrank is identiek. En maar goed ook, want zo heb je een optimale keuzemogelijkheid. Wij verdelen het aanbod in drie categorieën. Een eerste categorie grootverpakking melkdrank vinden we bij het witte goedje zelf: melk. Wij hebben verschillende brikken melk beschikbaar van merken zoals Friesche Vlag en Zuivelrijck (biologische melk). Zowel magere, halfvolle als volle melk kan je bij 4UStore bestellen. Een tweede categorie grootverpakking melkdrank is chocolademelk. Hier heb je de keuze tussen halfvolle en volle chocolademelk en dit van het merk Chocomel. Kies je ten slotte voor de laatste categorie grootverpakking melkdrank, namelijk een fruitige bulkverpakking melkdrank, dan kan je kiezen voor rood fruit (o.a. aardbei en framboos), perzik en abrikoos. Je hebt hierbij de keuze tussen een grootverpakking melkdrank van Optimel, een grootverpakking melkdrank van Yogho! of een grootverpakking melkdrank van Fristi.

Een grootverpakking melkdrank voor elke gebruiker

De ruime keuze strekt zich ook uit tot de beschikbare verpakkingen. Zo kan je bijvoorbeeld een grootverpakking melkdrank bestellen voor buffetrestaurants. Dan kies je natuurlijk voor brikken melkdrank. Bij ons vind je brikken melkdrank van 1 liter (zowel melk als chocolademelk). Liever portieverpakkingen? Dan kan je kleine plastic flesjes melkdrank bestellen. Het gaat om plastic flesjes van 300 tot 500 ml. Ook blikjes melkdrank van 250 ml (o.a. van Fristi en Chocomel) en kleine glazen flesjes met een inhoud van 200 ml (evenals van Fristi en Chocomel) zijn gewoon bij ons verkrijgbaar. En zoals steeds gaat het ook hier om een grootverpakking melkdrank.

Opgelet: het gaat in deze categorie om een grootverpakking melkdrank voor rechtstreekse consumptie en niet om koffiemelk, dat eveneens verkrijgbaar is in deze webwinkel.

"