Onze andere webshops

Sappen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 101

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 101

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Sapjes bestellen bij 4UStore

Volgens sommigen heeft frisdrank sap noch kracht. Zij verkiezen dan ook de kracht van fruitsap. Hoe dan ook kan je bij 4UStore niet alleen frisdrank maar ook sapjes bestellen. Zoals je het van ons gewoon bent gaat het om een echte bulkverpakking sappen. Je kan hierbij verschillende soorten sapjes bestellen in uiteenlopende formaten en van diverse fabrikanten. Zo vind je altijd de gewenste grootverpakking sappen. Grote dorst? Reken dan op de kracht van onze staffelkorting. Zo wordt sapjes bestellen extra voordelig.

Welke sapjes bestellen bij 4UStore?

Net zoals er veel fruitsoorten bestaan, zijn er ook veel sapjes op de markt. En al die sapjes bestellen doe je gewoon bij 4UStore. Het gaat hierbij om fruitige smaken zoals kokosnoot, appel, perzik en sinaasappel. Ook zoete smaken zoals framboos en cranberry zijn graag van de partij. Kan je niet kiezen? Dan kan je ook onze Dubbelfrisss sapjes bestellen. Dit type fruitsap combineert steeds de smaak van twee soorten fruit. Het is onder andere verkrijgbaar in de smaken appel & perzik en framboos & cranberry. Weet tot slot dat er ook binnen elk type fruitsap verschillende smaken mogelijk zijn. Een goudappel is nu eenmaal geen Jonagold. Neem dat maar van ons aan.

Sapjes bestellen in uiteenlopende verpakkingen

Bij ons kan je een grootverpakking sapjes bestellen. We focussen hierbij op verschillende segmenten van de markt. In een kantine staan grote brikken sap misschien beter. Bij ons kan je dan ook sapjes kopen in brikken van één liter. Onder andere van Appelsientje hebben we zo’n brikken beschikbaar. Liever sapjes bestellen in plastic flessen? Dan kan je sapjes bestellen in flesjes van 250 tot 500 ml. Of toch liever sapjes kopen in blikvorm? Dan moet je bij Minute Maid zijn. Hun sapjes bestellen kan in blikjes van 33 cl. Zoals steeds gaat het om een grootverpakking sappen, want ze komen minimaal in pakken van 24 stuks.

"