Onze andere webshops

Sportdrank

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Bulkverpakking sportdrank bestellen bij 4UStore

Grootse inspanningen vergen veel van ons lichaam. De dorst komt al snel tevoorschijn en een frisse dorstlesser dringt zich op. Sportdrank weet als geen ander de dorst te lessen. Maar het doet ook meer dan dat. Het is immers speciaal ontworpen om het lichaam van de sporter maximaal van koolhydraten te voorzien. Niet geheel onlogisch dat zij zo graag sportdrank bestellen. Maar waarom zou je een grootverpakking sportdrank bestellen en wat is het geheim achter dergelijke sportdrankjes? Dat lees je hieronder.

Waarom sportdrank bestellen?

Sportdrank bestellen is voor sporters altijd een goed idee. De reden hiervoor? Dat lees je op het ingrediëntenlijstje. In een sportdrank zit namelijk glucose en maltodextrine. Het gaat om koolhydraten die snel door het lichaam worden opgenomen. Hierdoor kunnen sporters zich langer inspannen en krijgen ze meteen een energieboost. Je zou voor minder sportdrank bestellen! Toch worden vaak ook andere voedingsstoffen aan zo’n sportdrankje toegevoegd. Het gaat dan vooral om een mix van vitamines, eiwitten en mineralen. We spreken hier van isotone sportdrankjes die er voornamelijk zijn voor tijdens het sporten. Uiteraard kan je ook bij 4UStore sportdrank bestellen met een isotone samenstelling. Echter kan je bij 4UStore ook sportdrank bestellen met een hypertone samenstelling. Deze sportdrankjes werden gemaakt om het herstel van het lichaam na intense duursporten te bevorderen.

Het moge duidelijk zijn dat je een sportdrank helemaal niet mag verwarren met een energiedrank dat duidelijk een ander doel dient.

Welke sportdrank bestellen bij 4UStore?

Bij 4UStore kan je verschillende soorten sportdrank bestellen. Bij ons kan je bijvoorbeeld sportdrank bestellen van het merk Aquarius en dit met smaken zoals Orange, Lemon en Blue Berry. Hiernaast kan je bij ons ook sportdrank bestellen van andere merken zoals Extran, Effect en Aa Drink. Allen hebben ze hun eigen samenstelling en smaak. Hierdoor heeft elke sporter zijn of haar favoriet.

"