Onze andere webshops

Water met een smaakje

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Water met een smaakje kopen bij 4UStore

Water met een smaakje is bronwater met allerlei toevoegingen. Vaak is het water met vruchtensmaak verrijkt, maar ook andere smaken komen voor. Denk dan bijvoorbeeld aan munt. Het is perfect mogelijk om zelf water met een smaakje te maken. Zo kunt u water met vruchtensmaak verrijken door er enige tijd vruchten in te laten drijven. Daarnaast kunt u ook kiezen voor kant-en-klare oplossingen. Onder meer Chaudfontaine, O2Life, Charlie's, Spa en Bar-le-Duc bieden dergelijke kant-en-klare oplossingen aan.

Verschillende soorten water met een smaakje

Meestal gaat het om water met vruchtensmaak. Er kunnen uiteenlopende smaken worden toegevoegd. Populaire smaken zijn framboos, limoen, citroen en aardbei. Ook onder meer munt, granaatappel, passievruchten, watermeloen, appel en kiwi komen voor. Sommige producenten voegen daarnaast nog extra stoffen aan het bronwater toe, zoals vitamines of zuurstof. Meestal worden er geen kunstmatige kleurstoffen aan toegevoegd, waardoor het bronwater zijn natuurlijke kleur behoudt. Ook wordt het vrijwel nooit gezoet, waardoor het water met een smaakje vrijwel volledig vrij is van calorieën.

Is water met een smaakje gezond?

In principe is water met een smaakje bronwater dat met smaakstoffen is verrijkt. Meestal is het water met vruchtensmaak verrijkt. Het bronwater en de mineralen die er van nature in aanwezig zijn, maken het alvast nuttig en gezond. In dat opzicht is water met een smaakje gezond, maar niet per se gezonder dan klassiek bronwater zonder toegevoegde smaakjes. Er zijn wel fabrikanten die aan het bronwater extra vitamines toevoegen, wat water met een smaakje een gezond alternatief voor bronwater kan maken. Maar vooral als het dient ter vervanging van suikerhoudende frisdranken is water met een smaakje gezond, omdat de suikerhoudende dranken dan achterwege worden gelaten.

Ontdek het assortiment van drankengroothandel 4UStore

4UStore is een drankengroothandel waar u meer kunt kopen dan alleen met een vruchtensmaak verrijkt bronwater. We hebben een heel ruim assortiment aan dranken en verkopen niet alleen bronwater, maar ook frisdranken en alcoholische dranken. Op de onderstaande pagina's leest u meer over de andere producten die u bij ons kunt verkrijgen.

"