Onze andere webshops

Kruiden en specerijen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

4UStore, jouw online kruiden groothandel

4UStore is een kruiden groothandel waar je talloze specerijen aanschaft. Daarnaast fungeren wij ook als zout groothandel. In deze kruiden groothandel gaan we verder dan alleen paprikapoeder en hebben we ook speciale kruiden zoals patatkruiden beschikbaar. In deze kruiden groothandel vind je natuurlijk extra grote verpakkingen, maar je kan in deze kruiden groothandel ook handige sticks verkrijgen.

Het assortiment van deze kruiden groothandel

Ons assortiment is heel uitgebreid. In de eerste plaats vind je in onze kruiden groothandel bijvoorbeeld paprikapoeder. Dat paprikapoeder is verkrijgbaar in verpakkingen van vijfhonderd gram tot één kilogram. Ook Italiaanse kruidenmix (300 gram & 550 gram) is natuurlijk verkrijgbaar in deze kruiden groothandel. Maar net zoals het een echte kruiden groothandel betaamt, vind je in deze kruiden groothandel ook diverse andere kruiden zoals patatkruiden, cajunkruiden, kerriepoeder, kipkruiden, kruidenmixes (Tex Mex en Italiaanse kruidenmix) en gevriesdroogde peterselie. Naast onze extra grote verpakkingen vind je in deze specerijen groothandel ook handige sticks, zoals onze pepersticks met 0,2 gram peper. In deze kruiden groothandel krijg je telkens de keuze uit producten van verschillende producenten, gaande van Verstegen tot Apollo.

Online zout groothandel voor kantines

We zijn niet alleen een kruiden groothandel maar ook een zout groothandel. Vooral onze grootverpakkingen zeezout van 1,1 kilogram zijn hierbij erg populair. Ook vind je in deze zout groothandel speciaal keukenzout waaraan jodium werd toegevoegd. Dit gejodeerd keukenzout heeft net dezelfde smaak als klassiek zout, maar zorgt voor een voldoende hoge jodiuminname om gezondheidsproblemen te voorkomen. Gejodeerd keukenzout is in deze zout groothandel verkrijgbaar in verpakkingen van één kilogram. Ten slotte vind je in onze zout groothandel ook handige consumptieverpakkingen. Deze zoutsticks komen in doseringen van 1 gram en zijn ideaal voor gebruik in kantines.

Groothandel voor kantines en grootkeuken

4UStore is niet alleen een kruiden groothandel en zout groothandel, maar biedt ook diverse andere voedingswaren aan in grootverpakkingen. Bij ons bestel je dan ook volgende grootverpakkingen: