Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    108
Merk
  1. Knorr (17)

Knorr

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Alle maaltijdproducten voor uw favoriete Knorr-gerechten

Velen kennen het merk Knorr van de soepen en de sauzen, maar het heeft nog zoveel meer te bieden. Het voedingsmerk, een onderdeel van Unilever, kwam in 1838 tot stand. Het was aanvankelijk bekend omwille van de bouillonblokjes en de droge soepmixen. Intussen omvat het diverse groentepasta’s, groentewraps, mixen, sauzen, soepen, bouillons, jus en diverse andere gerechten. Op deze pagina vindt u de maaltijdproducten van dit merk terug. U kunt met behulp van deze maaltijdproducten van Knorr gerechten op tafel toveren waar eenieder van zal houden.

Knorr-lasagne en andere geliefde producten

De kant-en-klare maaltijdmixen van dit merk staan u toe om in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Er zijn verscheidene maaltijdmixen te verkrijgen, zoals een maaltijdmix voor een spaghetti bolognese, een mix voor een sperziebonen-ovenschotel en een mix voor een spaghetti con funghi. Daarnaast zijn er de zogeheten Wereldgerechten, Knorr-gerechten die zich lieten inspireren door nationale maaltijden uit verre landen. Denk daarbij aan Knorr-gerechten als Mexicaanse burrito’s, Indiase kip tandoori, Toscaanse kipfilet en Mexicaanse wraps. Met de reeks Spaghetteria, met onder andere spaghetti al pesto en spaghetti carbonara, bewijst Knorr pasta tot in de perfectie klaar te kunnen maken. Ook de Knorr-lasagne is een voorbeeld van populaire Knorr-pasta.

Alles in huis voor de lekkerste Knorr-gerechten

Of u nu kiest voor Knorr-lasagne, voor andere Knorr-pasta of voor andere Knorr-gerechten, steeds bent u zeker van een sublieme kwaliteit. Om uw gerechten helemaal op smaak te brengen, bieden we ook de sauzen, kruiden en specerijen van dit merk aan. En uiteraard hebben we ook alles in huis voor een heerlijke maaltijdsoep. We nodigen u uit om de onderstaande pagina’s te raadplegen. U vindt er namelijk nog heel wat andere benodigdheden voor uw favoriete Knorr-gerechten en -maaltijden.

"