Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

2Wine

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Wijn van 2Wine: heerlijke wijn in een blikje

In de boeiende wijnwereld zijn er heel wat bekende en grote merken. Iets minder bekend is het merk 2Wine. Dit betekent echter niet dat het op het gebied van innovatie en gemak hoeft onder te doen voor de grote en bekende namen. Dit merk heeft zich namelijk ontpopt als een pionier met een frisse kijk op hoe we wijn ervaren en ervan genieten. Het assortiment, met onder meer 2Wine Brut en 2Wine White, is perfect afgestemd op de moderne levensstijl.

Een frisse kijk op wijnen

Het merk 2Wine staat voor een revolutionaire benadering van wijn drinken. Hierbij staan kwaliteit, gemak en duurzaamheid centraal. Met de introductie van de 2Wine Brut, de 2Wine White en de 2Wine Rosé biedt deze producent een assortiment dat zowel de avonturier als de bon vivant aanspreekt. De wijnen zijn verpakt in handige 100% recycleerbare blikjes. Hierdoor geniet u niet alleen geniet van premium wijn, maar draagt u ook bij aan een betere wereld.

Ontdek de verscheidenheid van 2Wine Brut, White en Rosé

Het assortiment van 2Wine omvat drie voortreffelijke varianten die niet voor elkaar hoeven onder te doen. De 2Wine Brut is een fruitige, frisse en bruisende Frizzante uit Italië. Het is perfect voor wie houdt van een licht avontuurlijke twist. Voor de liefhebbers van witte wijn is de 2Wine White dan weer het proberen waard. Deze Sauvignon Blanc is fris, fruitig en vol smaak. De frisse en droge witte wijn is ideaal om te delen of om er lekker zelf van te genieten. Tot slot biedt de 2Wine Rosé een verfijnde combinatie van Merlot en Cabernet. Het komt in een stijlvol blikje dat luxe en gemak uitstraalt.

Voordelen van 2Wine

Elke variant van 2Wine is ontworpen met het oog op gemak en duurzaamheid. De blikjes zijn licht van gewicht, snel te koelen en perfect om te delen, waardoor ze ideaal zijn voor elk uitje. Drie blikjes staan gelijk aan een fles wijn. Met elk blikje biedt 2Wine een perfecte portie wijn om van te genieten tijdens diverse gelegenheden. Hierdoor hoeft u geen wijn te verspillen. Een blikje gaat slechts open als het is besteld. Bovendien gaat het om wijn van premium kwaliteit, zodat u en uw gasten altijd van de beste wijnervaring mogen genieten.

Nog meer halen uit het assortiment van 2Wine

Bij ons vindt u een scala aan aanvullende producten die de wijnervaring completeren. Dit gaat van hoogwaardige glaswaren tot duurzame serveeroplossingen. U vindt werkelijk alles wat nodig is om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Vergeet ook niet om onze selectie van borrelhapjes te ontdekken. Deze hapjes zijn perfect te combineren met de wijnen van 2Wine. Ontdek vandaag nog het volledige assortiment van 2Wine en andere merken en til uw wijnervaring naar een hoger niveau.


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1205 Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction in /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /home/handdoek/httpdocs/lib/Varien/Db/Statement/Pdo/Mysql.php(110): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /home/handdoek/httpdocs/app/code/core/Zend/Db/Statement.php(291): Varien_Db_Statement_Pdo_Mysql->_execute(Array) #3 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #4 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('DELETE FROM `co...', Array) #5 /home/handdoek/httpdocs/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(504): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('DELETE FROM `co...', Array) #6 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(664): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('DELETE FROM `co...') #7 /home/handdoek/httpdocs/ap in /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 235