Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    12
Merk
  1. Charlie's Organics (6)
Verpakking
  1. Blik (4)

Charlie's Organics

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Ontdek Charlie's Organics: verfrissing met een missie

Bij Kantinewinkel.nl zetten we ons elke dag in om kantine-exploitanten, horecaondernemers en consumenten toegang te bieden tot producten die van hoge kwaliteit zijn. Toch is niet alleen kwaliteit voor ons belangrijk. Wij willen namelijk dat onze producten ook bijdragen aan een betere planeet. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat u bij ons de producten van Charlie Organics, waaronder Charlie's Organics Sparkling Water Lemon, kunt verkrijgen. Niet alleen zijn de producten van Charlie’s Organics gezond, want bovendien zijn ze ook lekker. Dit merk zet zich in voor het creëren van verfrissende, lekkere dranken die goed zijn voor zowel de mensen als de planeet.

Charlie's Organics Sparkling Water: meer dan water met een smaakje

Charlie's Organics Sparkling Water onderscheidt zich door de toevoeging van echt biologisch fruit. Dit biedt een superieure smaakervaring in vergelijking met drankjes die enkel aroma's gebruiken. Deze sprankelende waters zijn lekker en bovendien zijn de drankjes van Charlie's Organics gezond. Op het internet vindt u de ene na de andere positieve Charlie’s Organics review en dat is uiteraard geen toeval. In het drankje zitten namelijk enkel ingrediënten die u kunt uitspreken en dat vinden consumenten een goede zaak. Deze drankjes bevatten geen toegevoegde suikers, geen kunstmatige zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen conserveermiddelen. Het is gewoon puur, verfrissend én onschadelijk.

Met Charlie's Organics gezond genieten van fruitige smaken

Dat men bij Charlie's Organics gezondheid centraal plaatst, mag duidelijk zijn. Het assortiment bestaat uit drankjes die bijna nul calorieën bevatten en die vrij zijn van toegevoegde suikers. Door de focus op echt biologisch fruit en een volledige afwezigheid van kunstmatige toevoegingen, biedt dit merk een gezonde hydratatieoptie. Dit maakt van deze drankjes een uitstekende keuze voor iedereen die bewust bezig is met hun gezondheid. En dat alles zonder in te boeten aan smaak.

Charlie's Organics aanbieding

Wij streven ernaar om onze klanten lekkere dranken én scherpe prijzen aan te bieden. Daarom vindt u bij ons regelmatig een Charlie's Organics aanbieding. Ook rekent u op onze staffelkortingen die Charlie's Organics kopen extra voordelig maken. U krijgt dan een korting bij het plaatsen van een grote bestelling. Dankzij onze aanbiedingen en acties kunt u uw kantine, horecagelegenheid, automaat of koelkast extra voordelig voorzien van verantwoorde, heerlijke drankjes.

Charlie's Organics kopen bij Kantinewinkel.nl

Kiezen voor Charlie's Organics betekent kiezen voor een merk dat zich inzet voor het welzijn van zowel de consument als de planeet. U hebt de keuze tussen diverse smaken, variërend van Orange & Mandarin tot Raspberry & Lime. Hierdoor is er een Charlie's Organics Sparkling Water voor elke smaakvoorkeur. Door te kiezen voor dit merk, ondersteunt u een bedrijf dat zich inzet voor het milieu. Dat doet het door te investeren in biologische landbouw, CO2-neutraliteit en het verminderen van plasticgebruik. En dat allemaal terwijl u uw gasten een bijzonder smakelijke en gezonde hydratatieoptie biedt. En dankzij het brede assortiment van Kantinewinkel.nl haalt u meteen ook de andere benodigdheden voor uw kantine in huis, zoals:

"