Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Cup-a-Soup

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"

Cup-a-Soup op het werk: een snelle en gezonde oppepper

Cup-a-Soup van Unox is een merk van aanmaaksoep in poedervorm. Het is een compacte en snelle oplossing om van heerlijke soep te genieten. Niet alleen is Cup-a-Soup gezond, maar bovendien is het ook lekker en hebt u de keuze tussen uiteenlopende smaken. Denk bijvoorbeeld aan Cup-a-Soup Chinese Tomaat, Cup-a-Soup Kerrie, Cup-a-Soup Erwtensoep en Cup-a-Soup Rundvlees. Al deze soepen zijn eenvoudig te bereiden. Dit doet u door de inhoud van het zakje in een mok te gieten en vervolgens kokend water toe te voegen. Even roeren, ongeduldig wachten en de soep is klaar.

Cup-a-Soup: gezond én lekker

Cup-a-Soup staat bekend om zijn gemak en snelheid, maar wist u dat het ook een gezonde keuze kan zijn? De soepen van dit merk smaken lekker en passen perfect binnen een gebalanceerd dieet. De voedingswaarde is beperkt en het bevat weinig eiwitten, koolhydraten, vetten en calorieën. Hierdoor is het een gezondere keuze dan veel instant maaltijden. Het is gemaakt van gedroogde groenten en het bevat dan ook vitamines en mineralen. De soep is bovendien vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Hoewel Cup-a-Soup gezond is, is het wel belangrijk om er met mate van te genieten. Aanmaaksoep bevat namelijk een aanzienlijke hoeveelheid natrium, soms tot een derde van de aanbevolen hoeveelheid per dag. Als onderdeel van een normaal en verder niet te zout dieet, hoeft dit echter geen probleem te zijn.

De lekkerste Cup-a-Soup op het werk

Een groot voordeel van Cup-a-Soup van Unox is de ruime keuze aan smaken die beschikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om altijd te genieten van een heerlijke Cup-a-Soup op het werk of in de kantine. Een populaire smaak is Cup-a-Soup Chinese Tomaat. Het gaat om een heerlijke oosterse twist op de klassieke tomatensoep. Deze soep is perfect voor een smaakvolle onderbreking van uw dag. Ook Cup-a-Soup Kerrie is heel populair. Dit is een kruidige, aromatische soep die uw zintuigen prikkelt en uw energieniveau opkrikt. Voor de liefhebbers van traditionele soepen is Cup-a-Soup Erwtensoep dan weer een ware traktatie die vol is van smaak. En tot slot mag ook Cup-a-Soup Rundvlees niet ontbreken. Het gaat namelijk om een stevige, voedzame keuze met de smaak van zorgvuldig gekruid rundvlees, ideaal voor een vullende snack.

Cup-a-Soup: Unox op zijn best

Het feit dat Cup-a-Soup van Unox is, zegt iets. Unox is namelijk een geliefde producent van diverse voedingsmiddelen en gebruikt deze expertise ook bij het maken van lekkere soep. Cup-a-Soup op het werk biedt een ideale oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een snelle, warme maaltijd. Het is niet alleen een heerlijke manier om uzelf op te laden. Het is namelijk ook een moment van ontspanning tijdens de hectiek van de werkdag. Kunt u dit merk op prijs stellen? Dan doet u er goed aan om ook het assortiment van andere maaltijdproducten en soepen van Unox te overwegen. Meer hierover leest u op de onderstaande pagina's.

"