Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Detectaplast

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Detectaplast: pleisters en EHBO-benodigdheden

Detectaplast is sinds 2002 een toonaangevende leverancier die is gespecialiseerd in blauw detecteerbaar EHBO-materiaal. Deze leverancier van pleisters en EHBO-benodigdheden is primair gefocust op de voedingsindustrie, catering en grootkeukens. Dit merk onderscheidt zich door een breed scala aan producten aan te bieden die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Denk hierbij aan HACCP, BRC en IFS. Dit maakt van het merk een autoriteit op het gebied van pleisterproducten en EHBO-materialen.

Detectaplast pleisters kopen bij 4UStore

Het productaanbod van dit merk bevat een uitgebreide reeks van Detectaplast pleisters. De Detectaplast pleisters zijn specifiek ontworpen voor verschillende toepassingen en locaties op het lichaam, van snijwonden aan de vinger tot brandwonden op vervelende plaatsen. Elk product is ontwikkeld om te voldoen aan de complexe eisen van professionele keukens en andere voedselverwerkende omgevingen. Het gaat om locaties waarbij hygiëne en veiligheid van het grootste belang zijn. De blauwe Detectaplast pleisters zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Ook metaal detecteerbare blauwe pleisters en X-ray detecteerbare pleisters zijn te verkrijgen.

Meer dan alleen de Detectaplast pleisters

Naast pleisters biedt Detectaplast ook andere producten aan. Neem bijvoorbeeld de Detectaplast Cleaning Towels, ideaal voor het snel en hygiënisch reinigen van oppervlakken en handen in de keuken. Deze handdoeken zijn een essentieel onderdeel van het hygiëne-assortiment van dit merk. Andere producten van Detectaplast zijn onder andere de Detectaplast Vingerpleister, kompressen, tapes, verbanden en EHBO-kits en -navulsets. Tevens biedt dit merk hygiënische hulpmiddelen en reinigings- en ontsmettingsmiddelen aan. Meer over deze en andere producten leest u op de onderstaande pagina's.

"