Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. 17
    18
Merk
  1. Duo Penotti (1)

Duo Penotti

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Duo Penotti: 2 kleuren in een potti!

Duo Penotti heeft zich reeds jarenlang bewezen als een favoriete keuze. Een favoriet voor iedereen die graag van een beetje extra geniet tijdens het ontbijt! Met de onweerstaanbare combinatie van twee smaken in één pot biedt Duo Penotti een unieke smaakervaring die blijft verrassen. «Duo Penotti, 2 kleuren in een potti» is niet alleen een leuk rijmpje, maar ook een perfecte beschrijving van wat u kunt verwachten. Het gaat namelijk om een heerlijke mengeling van smaken die elke broodmaaltijd verandert in een traktatie. Toch hoeven er niet altijd twee kleuren in een pot te zitten om lekker te zijn. Dat bewijst bijvoorbeeld de Duo Penotti Hazelnootpasta en de Duo Penotti Speculoospasta.

Duo Penotti Hazelnootpasta

De klassieke Duo Penotti Hazelnootpasta is een ware traktatie voor de smaakpapillen. De Duo Penotti Hazelnootpasta combineert de rijke, volle smaak van hazelnoten met een zachte, romige textuur. Hierdoor is het de perfecte toevoeging aan elk stuk brood en elke toast of cracker. Het unieke van Duo Penotti is de combinatie van twee complementaire smaken in elke pot, waardoor u elke keer een heerlijke smaakervaring krijgt. Bijvoorbeeld de smaken van hazelnoot en vanille complementeren elkaar erg goed.

Duo Penotti wafel: een lekkere snack voor onderweg

Naast de bekende hazelnootpasta heeft dit merk ook innovatieve snacks. Voorbeelden hiervan zijn de Duo Penotti wafelreep en de Duo Penotti sticks. Deze producten combineren de heerlijke smaken van Duo Penotti met een knapperige textuur. Dit maakt ze tot een perfecte snack voor onderweg of als lekkernij bij de koffie. De wafelreep met heerlijke smeerpasta tussen de dunne lagen wafel, biedt een bevredigende crunch met elke hap. Voor de snelle trek of als handige meeneemsnack is dit een heel geschikte keuze. Duo Penotti is niet de enige producent van ontbijtartikelen die ook koeken maakt. Nutella doet dit bijvoorbeeld met de Nutella Biscuits, terwijl Lotus zijn Biscoffs heeft. En dan zijn er nog de lekkere pindakaasrepen van Calvé! Meer over deze merken leest u op de onderstaande pagina's.

"