Onze andere webshops

Eko

Foto-tabel Lijst

1-12 of 111

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 111

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

De Eko vuilnisbak: dé stijlvolle en milieubewuste oplossing voor afvalbeheer

In de zoektocht naar de perfecte vuilnisbak zijn functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid belangrijke factoren. De Eko afvalbak scoort goed op al deze punten. De Eko prullenbak komt bovendien in talloze verschijningsvormen. Dit gaat van de Eko prullenbak met twee compartimenten tot de Eko pedaalemmer van roestvrij staal. De producten van dit merk voorzien elk huishouden en kantoor van stijlvolle en praktische oplossingen op het gebied van afvalbeheer. Eko streeft naar milieubewuste producten, van ontwerp tot gebruik.

Innovatie en design

De prullenbak Eko onderscheidt zich door een hoge mate van design en innovatie. Deze eigentijdse afvalbakken, vrij van onnodige versieringen, combineren schoonheid met functionaliteit. Het assortiment varieert van compacte pedaalemmers van 5 liter tot ruime pedaalemmers van 60 liter. De kleine Eko pedaalemmer is ideaal voor in de badkamer of het toilet. De grote Eko pedaalemmer is dan weer perfect voor grote huishoudens. Voor iedere ruimte in huis is er met andere woorden een afvalbeheeroplossing.

Eko pedaalemmer: gemak en hygiëne

De Eko pedaalemmer, beschikbaar in verschillende groottes en designs, is een toonbeeld van gebruikersgemak en hygiënisch afvalbeheer. De moderne afvalbakken beschikken over moderne functies, bijvoorbeeld Motion Control-sluiting. Hierdoor klapt het deksel niet in een keer dicht, maar sluit het rustig en geruisloos. Ook hebben deze afvalbakken een speciale coating die vingerafdrukken verbergt. Hierdoor biedt de Eko afvalbak een schone en gebruiksvriendelijke oplossing. Zelfs in huishoudens met kleine kinderen is de Eko vuilnisbak een goede keuze.

Afval scheiden met de Eko prullenbak

Voor diegenen die bijdragen aan een beter milieu door afval te scheiden, biedt de Eko prullenbak een ideale oplossing. Deze prullenbakken, met twee of meer bakken, maken het eenvoudiger dan ooit om recyclables van restafval te scheiden. En dit zonder in te leveren op het gebied van stijl of ruimte-efficiëntie. De toewijding aan duurzaamheid is duidelijk aanwezig in elk product. Met deze afvalbakken bewijst u niet alleen uw huishouden of kantoor een dienst, maar ook de planeet en de gebruiker.

Afvalstromen beheren met 4UStore

Kiezen voor een Eko afvalbak betekent kiezen voor duurzame, kwalitatief hoogwaardige prullenbakken die het huishouden vergemakkelijken. En die tegelijkertijd een stijlvol statement maken. Met diverse bedieningsopties staat dit merk garant voor een prullenbak waar u lang plezier van zult hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en passen naadloos in elk interieur. Ook de extra benodigdheden voor deze en andere afvalbakken zijn te verkrijgen bij 4UStore. Hierdoor wordt het afvalbeheer in uw huis of onderneming nog eenvoudiger.

"