Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    22
Merk
  1. Frisiana (1)

Frisiana

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Ontdek het gemak van de Frisiana ijsmix

Frisiana is een topkeuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige ijsmixen. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment aan producten die elke ijsliefhebber tevreden zullen stellen. Dit gaat van de eerder traditionele softijsmixen tot wel heel innovatieve smaken. Frisiana zorgt ervoor dat elke ijservaring onvergetelijk is. Ontdek de verschillende opties en maak van uw ijsmoment een feestje!

Frisiana ijsmix poeder: gemak en goed van smaak

Het Frisiana ijsmix poeder is beschikbaar in diverse varianten, waaronder het klassieke (D)room IJsmix Poeder met 18% melkvet. Deze Frisiana ijsmix biedt een rijke, romige vanillesmaak. Ook is er het Slagroom IJsmix Poeder met 26% melkvet, bekend om zijn luxueuze en volle slagroomsmaak. Deze mixen zijn verpakt in handige zakken, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en lang houdbaar zijn. Een Frisiana ijsmix is ideaal voor elke professionele setting.

Frisiana softijs: een ervaring gevuld met pure verrukking

De Frisiana softijsmix vormt de basis voor heerlijk zacht en romig softijs. De Frisiana softijsmix O1 en O2, met de perfecte hoeveelheid melkvet, zijn de trots van het assortiment. Ze bieden een ongeëvenaarde smaak en kwaliteit. Deze softijsmixen zijn niet alleen perfect voor het maken van klassiek softijs, maar ook heel geschikt voor het bereiden van milkshakes. Dit zorgt voor veelzijdigheid in uw aanbod. Tevens zijn deze softijsmixen ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Deze mixen zijn eenvoudig te bereiden en bieden een uitstekend rendement, wat ze ideaal maakt voor drukke commerciële omgevingen. Ook aanvullende ingrediënten van diverse merken zijn bij ons te verkrijgen. Hierover leest u meer op de onderstaande pagina's.

"