Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (44)
Vegetarisch
 1. Ja (49)
 2. Nee (44)
Prijs
 1. 8
  98
Merk
 1. Haribo (95)

Haribo

Foto-tabel Lijst

1-12 of 95

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 95

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Haribo, waar elke dag kleurrijk en zoet is

Voor wie van snoep houdt, is dit merk wellicht geen onbekende. Het is de uitvinder van een vrolijke en onweerstaanbare wereld vol zoete smaken. Het merk verblijdt al generaties lang jong en oud met heerlijke snoepcreaties. Voorbeelden hiervan zijn de Haribo kikkers en de Haribo zoute rijen. En wie kent ze niet, de iconische goudbeertjes die symbool staan voor puur snoepplezier? Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij. Deze slogan is bekend en waarheidsgetrouw. Het Haribo snoep blijft een favoriet over de hele wereld.

Rijke variëteit aan smaken en vormen

Het assortiment van dit Duitse merk is zo divers en kleurrijk als de regenboog. Naast de klassieke goudbeertjes zijn er nog heel wat andere snoepjes. Denk bijvoorbeeld aan de Haribo kikkers, de Haribo zoute rijen, de Haribo kersen en Haribo Roulette. Dit laatste is een snoeprolletje met heerlijke gummies. Dankzij het rolformaat past het zo in de broekzak. Het leuke aan dit merk is dat de snoepjes ook in handige mixverpakkingen te verkrijgen zijn, bijvoorbeeld de Haribo Kindermix. Ook de Haribo Starmix is hier een voorbeeld van. Met deze mixverpakkingen geniet u meteen van lekker veel afwisseling en van populaire smaken. De Haribo Kindermix bevat een combinatie van drop en fruitgum, met onder meer kabouters en Haribo kersen. De Starmix belooft dan weer een ontdekkingsreis doorheen het heelal met onder andere goudberen en harten.

Haribo snoep voor in de kantine

In een kantine die bruist van energie en vrolijkheid, is Haribo snoep altijd een favoriet. Dit is de ultieme aanvulling op het assortiment. Het zorgt voor glimlachen bij bezoekers van alle leeftijden. Het brede assortiment van dit door Hans Riegel ontwikkelde merk biedt voor ieder wat wils. Haribo snoep is ideaal voor die kleine pauzemomenten in de kantine. Het is ook een goede keuze als beloning na een sportieve prestatie of gewoon als zoete traktatie tussendoor. Het staat garant voor een moment van plezier en genot, waarmee u de sfeer moeiteloos licht en vrolijk houdt.

Heerlijke snoeptaarten en verrassingen met Haribo snoep

Of het nu gaat om een feestje, een filmavond of gewoon een momentje voor uzelf, Haribo snoep maakt elk moment bijzonder. De vrolijke verpakkingen en de heerlijke inhoud zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Deze Duitse snoepjesmaker is niet alleen een meester in het creëren van geliefde klassiekers, maar blijft ook innoveren. Dat doet het met nieuwe smaken en vormen, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. U kunt het Haribo snoep onder meer gebruiken om snoeptaarten te maken, waarbij u speelt met de diverse vormen en smaken. Of stel gewoon zelf heerlijke snoepzakjes samen die u cadeau kunt geven. Daarbij kunt u het snoep ook combineren met zoetwaren van andere merken. Op de onderstaande pagina's vindt u nog heel wat andere zoetigheden die niet mogen ontbreken.

"