Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
 1. Ja (44)
Prijs
 1. 0
  84
Merk
 1. Holland Foodz (45)

Holland Foodz

Foto-tabel Lijst

1-12 of 45

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 45

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
"

Verken de zoete traditie met het kermissnoep van Holland Foodz

Holland Foodz is een producent van oud-Hollands snoep, snoep die vroeger op de Nederlandse kermispleinen te vinden was. Het gaat om snoep die nog steeds de warme herinneringen van kinderfeestjes oproept. Deze in Oosterhout gevestigde snoepfabrikant bewaakt de Hollandse traditie. Dat doet het door zoete lekkernijen van vroeger tot leven te brengen en dit in een modern jasje. Het assortiment is heel breed, gaande van de Holland Foodz Kaneelstokjes tot de Holland Foodz Zuurstok en de Holland Foodz Kauwgomballen. Waar u ook voor kiest: altijd staat het Holland Foodz snoep synoniem voor genot en nostalgie.

Een schatkist aan Oud-Hollands snoepgoed

Binnen het assortiment van dit merk vindt u een rijke variëteit aan snoep dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het is gemaakt volgens de oude recepten van vroeger, maar dan met moderne productietechnieken. De Holland Foodz Kaneelstokken en de klassieke wijnballen zijn twee heel bekende producten van dit merk. Toch vormt het slechts het begin van wat deze snoepfabrikant te bieden heeft. Ook de unieke Holland Foodz Snoep Biljetten en de Holland Foodz Kauwgomballen nodigen uit tot ontdekking en genot. De Holland Foodz Zuurstok is tevens een niet te missen hoogtepunt. Deze zuurstokken zorgen voor een explosie van smaak bij elke hap. Ze zijn onmisbaar op de kermis en op kinderfeestjes.

Meer dan zoetigheid alleen

Bij Holland Foodz in Oosterhout ervaart u zelf de magie van het snoep maken. Dit kan zelfs letterlijk, namelijk in de Experience Center te Oosterhout. Toch is Holland Foodz meer dan alleen snoep. Zo heeft men ook een uitgebreid zuivelassortiment dat is gericht op de professionele markt. Het gaat om onder meer chocolademelk, biologische zuivel en koffieverrijkers, alsook kaas en slagroom. Daarnaast maakt men kookzuivel en biedt men verschillende zuivelproducten in portieverpakkingen aan. Het recent geïntroduceerde Holland Foodz IJskoffie Koffiecino vormt misschien wel het beste bewijs van de onophoudelijke focus op kwaliteit. Meer over de zuivelproducten van dit merk en andere merken leest u op de onderstaande pagina's.

"