Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (7)
Prijs
 1. 8
  148
Merk
 1. Lipton (40)
Soort frisdrank
 1. Ice Tea (7)
Verpakking
 1. Blik (2)
 2. Petfles 0,5 liter (4)
 3. Pak (1)
Keurmerk
 1. Rainforest Alliance (18)

Lipton

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 40

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
"

Ontdek de verfrissende wereld van Lipton

Lipton is een wereldberoemd merk. Het staat bekend om zijn brede assortiment aan thee- en frisdrankproducten. Het gaat om producten die zowel verfrissing als verkwikking bieden. Het heeft een rijke geschiedenis in het leveren van kwaliteitsthee en innovatieve drankjes, zoals de populaire Lipton Ice Tea Original. Lipton biedt met andere woorden een perfecte blend van traditie en moderne smaken die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Frisdranken van Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea is een echte favoriet onder de frisdranken, bekend om zijn verfrissende en natuurlijke smaak. Dé klassieker is natuurlijk de bruisend lekkere Lipton Ice Tea Sparkling op basis van zwarte thee. Een ander lekker alternatief is Lipton Green Tea op basis van groene thee. Beide soorten ijsthee zijn in diverse varianten te verkrijgen, veelal met fruitige toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan Lipton Ice Tea Raspberry Cherryblossom en Ice Tea Peach. Er is dan ook altijd een smaak die de dag opfleurt.

Liefhebbers van groene thee kunnen genieten van Lipton Ice Tea Green Lemon, Ice Tea Green Mango, Ice Tea Green Mint & Lemon en Ice Tea Green Zero. Deze laatste ijsthee biedt een caloriearme optie voor de bewuste consument. Niet te vergeten zijn de exotische smaken, waaronder Lipton Ice Tea Mango & Passionfruit en de verkoelende Ice Tea Watermelon. Deze smaakvolle drankjes zijn perfect voor op een warme dag of als een smakelijke dorstlesser bij de maaltijd.

De rijke wereld van Lipton thee

Lipton biedt een uitgebreide lijn van traditionele theeën en kruideninfusies, waaronder de rustgevende Lipton Camomile, de frisse thee Peppermint en de verkwikkende citroenthee. Een erg geliefde keuze is de Lipton Yellow Label Tea. Dit is een hoogwaardige zwarte thee die bekendstaat om zijn rijke aroma en volle smaak. Deze thee is ideaal als ontbijtthee of voor een rustmoment op elk tijdstip van de dag. De speciale theezakjes zijn ontworpen om de ingrediënten meer ruimte te geven om te trekken. Dit resulteert in een diepere en meer bevredigende smaak. Dit merk zet zich ook in voor duurzaamheid, met onder meer biologisch afbreekbare theezakjes en verpakkingen die het milieu minder belasten.

Maak de thee-ervaring compleet

Voor de liefhebbers van thee is Lipton met andere woorden een uitstekende keuze. Om de thee-ervaring helemaal af te maken, biedt 4UStore bovendien een verscheidenheid aan nuttige accessoires en producten. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle theeglazen en praktische toevoegingen, zoals honing en zoetstoffen voor in de thee. Deze producten zijn niet alleen nuttig, maar verhogen ook de waarde van uw theemomenten. U ontdekt een aantal aanvullende producten op de onderstaande pagina's.

"